Več pogledov

Fat Brain Toys

FAT BRAIN TOYS Tobbles Neo

Fat Brain Toys
29.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

29,95 €
Quick overview:

Inovativna senzorična sestavljanka Tobbles Neo -  Veliko vrhunske zabave in zdrav razvoj otroka.


Najboljše igrače so odlične za videti - in za igrati še boljše! Stolp Tobbles Neo ni izjema in privabi že s svojim veličastnim izgledom. A, ko ga boste prijeli v roke vas bo popolnoma prepričal in navdušil. Dvojna, na dotik izjemno prijetna tekstura sestavljanke in dobro uravnoteženi deli sfer neubranljivo vabijo k igri.

Tobbles Neo v akciji - sestavljanje, vrtenje, nihanje in ravnotežje. Sestavljanka, ki se nagiba, zvija, vijuga in igra s fizikalnimi zakoni. Idealna igrača za spodbujanje radovednosti otrok. Šest živahnih delov inovativne sestavljanke za dolge ure igralnih užitkov

Čudovito preizkušanje različnih načinov igre spodbuja senzorično raziskovanje in razvija vidno prostorsko intelegenco otroka. Igra s Tobbles poskrbi za razvoj koordinacije oko-roka in fine motorike.

Dinamčne in neskončne možnosti igre za razvoj kreativnosti in abstraktnega razmišljanja otroka so zagotovljene z inovativno sestavljanko Tobbles. Vrhunsko oblikovana razvojna igrača za vrhunski razvoj otroka! Priporočena igrača za igro, učenje in razvoj otroka od 1. do 4. leta.

Najvišja kakovost, funkcionalno oblikovanje in nagrada ASTRA's Best Toys for Kids Award Parents’ Choice Award – Silver. 

Šifra izdelka: 182129000779
EAN: 0182129000779

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

VRHUNSKO OBLIKOVANJE, IGRALNE LASTNOSTI IN VPLIV NA RAZVOJ OTROKA.

- Nežne in igrive obline inovativne sestavljanke Tobbles Neo resnično poživijo taktilne izkušnje otrok. 
- Mali misleci odkrijejo veliko iznajdljivih načinov za sestavljanje in nalaganje šestih edinstveno uravnoteženih delov Tobbles-a.
- Male roke se ne morejo upreti vabilu k igri s taktilnimi kosi sestavljanke. Nenehno preizkušanje gnezdenja, ravnotežja, vrtenja, nagibanja in vijuganja, prekosi vsa vaša pričakovnja.
- Tobbles Neo je še eno veliko povabilo Fat Brain Toys za brezčasno igro otrok. Trajnostna igrača s katero raste zanimanje otroka za igro.
- Sodobno oblikovanje za kreativno igro, inovativno senzorično raziskovanje, razvoj fine motorike, grobe motorike, vidno-prostorske intelegence, koordinacije oko-roka.
- Dinamični igralni potencial igrače Neo je idealen za vzbujanje radovednosti otrok in zaposlitev njihovih rok. 
- 6 živahno obaranih sfer z ednistveno senzorično teksturo je priljubljena igrača, ki bo vključila k igri preizkušanja tudi vse igrive starše.
- Funkionalno oblikovan stolp Tobbles Neo je igrača najvišje kakovosti in popolnoma varna za igro. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Fat Brain Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: FAT BRAIN TOYS Tobbles Neo

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.