Več pogledov

Freeon

FREEON Organizator za avtosedež Deluxe

Freeon
15.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

15,99 €
Quick overview:

Freeon Deluxe je organizator za sedež, s katerim bodo igračke v avtu vedno našle svoje mesto.


Od sedaj naprej bosta pot in vožnja s Freeon Deluxe organizatorjem za sedež bolj praktična, saj bodo vse stvari na svojem mestu. Organizator ima uporabne žepe v katere razporediš potrebščine za otroka. Zelo praktično pomaga hraniti stvari mladega potnika urejene in pri roki. Zadnji del sedeža ščiti pred malčkovimi čevlji, da se ne umaže. 

Dobro opemljen organizator za sedež Deluxe ima zaščitni žep za tablični računalnik, ki omogoča hiter dostop do zaslona na dotik in pretakanje vsebin. Ustrezen je za tablične računalnike širine do 9,5“ in za shranjevanje drugih manjših stvari. Dodana sta dva mrežasta stranska žepa, predal za robčke standardne velikosti in dva globoka sprednja žepa, ki nudita dovolj prostora za še več stvari in opreme. Hitra in enostavna namestitev s trakom s sponko na zgornji in spodnji strani organizatorja se opravi kot bi mignil. Prilega se večini prednjih avtomobilskih sedežev. Shranjevanje otrokovih igrač, dude, stekleničk in ostalega, kar potrebuje, je na poti z organizatorjem za avtosedež Freeon Deluxe povsem preprosto.

Za aktiven življenski slog in eleganco na poti - Freeon Deluxe!

Šifra izdelka: 3830064564043
EAN: 3830064564043

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Malemu potniku bo s Freeon Deluxe organizatorjem in zaščito za sedež pri vsakodnevni vožnji prinesel veselje. Ves čas bo imel svoje priljubljene stvari na dosegu roke in lahko bo gledal priljubljene vsebine na tablici. Praktično in lepo darilo za malega potnika bo poskrbelo tudi za lepši videz notranjosti avtomobila.

Freeon Deluxe organizator zložen v embalaži meri - Višina (v cm) 32 Dolžina (v cm) 19 Širina (v cm) 5.

Dodatne informacije

Proizvajalec Freeon

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: FREEON Organizator za avtosedež Deluxe

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.