Več pogledov

Freeon

FREEON Vzvratno ogledalo za otroke Rakun

Freeon
19.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

19,99 €
Quick overview:

Vzvratno ogledalo za otroke Freeon Rakun poskrbi, da imaš otroka med vožnjo vedno v vidnem polju!


Varnostno vzvratno ogledalo za nadzor otroka v avtomobilu se enostavno namesti s pomočjo sponk in ježka. Preprosto nameščanje se opravi kar na vzglavniku avtomobilskega sedeža. Zabavno oblikovano varnostno ogledalo Freeon je oblečeno v plišasto podobo rakuna, ki bo pritegnila tudi pozornost otroka in ga zabavala med vožnjo.

Okvir varnostnega ogledala velikega 31,8 x 25,5 cm, je iz mehkega velurja, nevtralne sive barve, ki se lepo ujame z vsako notranostjo avtomobila. Zaradi zelo lične, a umirjene barvne kombinacije ne bode v oči in ne moti voznika med vožnjo.

Šifra izdelka: 3830075042622
EAN: 3830075042622

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Radovedni rakun varnostnega vzvratnega ogledala za otroke Freeon se smehlja in radovedno gleda otroka, otrok njega, ti pa otroka! Tako bo med vožnjo vse pod kontrolo in ker je varnost prva, je to ogledalo kar nujen pripomoček za skrbne voznike. 

FreeOn vzvratno ogledalo za otroke je oblikovano tako, da med vožnjo vidiš otroka, ki sedi v avtosedežu, obrnjenem v nasprotni smeri vožnje. Ogledalo lahko enostavno namestitš na švzglavnik avtomobilskega sedeža. Je dober pripomoček za kontrolo malega otroka, ki ga imaš vednov vidnem polju. Vedno veš kaj otrok počne in kako mu je med vožnjo.

Teža izdelka (v kg) 0,264 Dolžina izdelka (v cm) 31,8 Širina izdelka (v cm) 25,5 Višina izdelka (v cm) 1,0. Starost otroka 0+ mesecev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Freeon

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: FREEON Vzvratno ogledalo za otroke Rakun

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.