Več pogledov

Babyono

BABYONO Glasbeni vrtiljak C-More

Babyono
37.4 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

37,40 €
Quick overview:

Očarljiv in živahen glasbeni vrtiljak Babyono z ljubkimi malimi junaki.


Vesela dužbica pogumnih malih raziskovalcev novega sveta bo odlična družba vašemu novorojenčku. Odličen glasbeni vrtiljak C-More je zelo premišljeno izdelana razvojna igrača, ki bo dala veliko vzpodbudo razvoju vašemu najmlašemu družinskemu članu.

Glasbeni vrtiljak za posteljico C-More je sestavljen iz veselih in nasmejanih živalic, ki bodo poskrbele za dobro voljo tako novorojenčka kot vse vse družine. 

Nežna glasba, ki jo blago predvaja glasbeni vrtiljak za dojenčke je pomirjujoča uspavanka. Otrok se med poslušanjem umiri in sladko zaspi. Ko se dojenček prebudi, so takoj ob njem njegovi zvesti prijatelji. Vrtiljak nad posteljico je dom prikupnih in živahno obarvanih kosmatinčkov.

Kontrastne barve v katere so odete plišaste živali omogočajo novorojenčku ali dojenčku, da jih njegovo oko sploh zazna. Mali pingvinček, slonček, povodni konj in žirafa se veselo vrtijo in krasijo vrtiljak nad posteljico dojenčka. V sredini je žogica in vsi skupaj se lahko kasneje tudi snamejo. Tako postanejo samostojne plišaste igrače.

Babyono vrtiljak za nad posteljico je univerzalen mobil s posebno oblikovanim držalom, ki omogoča pritrditev na katerokoli posteljico. Potovalno ali tisto, ki jo imate doma. Je idealna igrača za pomiritev otroka. Nežna uspavanka poskrbi za sladke sanje in kontrastne figurice prebudijo zanimanje otroka, ko se ta prebudi.

Nežni melodiji Brahms-ove uspavanke lahko prisluhneš  tukaj.

Šifra izdelka: 636
EAN: 5901435409183

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

Zvočne igrače za najmlajše Babyono pospešeno razvijajo psiho-motorični razvoj otroka. Senzorični razvoj čutil vidasluha in dotika otroka, bo brez glasbenega vrtiljaka prikrajšan, zato ga uvrščamo med nujne razvojne igrače za novorojenčke in dojenčke.

RAZVOJNI UČINKI:

- Novorojenček: lahko opazi igračo, ki je nad njim zaradi kontrastnih barv.
- Dojenček 3 mesece: začne delno ločevati barve in oblike
- Dojenček 8 mesecev: podobe postajajo bolj razločne, jasneje vidi in prične se razvijati koordinacija oko-roka
- Malček od 12. meseca dalje: vidi vse jasno v barvah, vid se mu v celoti razvije pri starosti dveh let. Opazovanje gibanja predmetov v živahnih barvah spodbuja razvoj vida in zvok spodbuja razvoj sluha otroka.

Varne in kakovostne zvočne igrače za najmlajše Babyono vzbudijo zanimanje dojenčka za svet, ki ga obdaja. Zvočna igrača glasbeni vrtiljak C-More je izdelana iz varnih in otroku prijaznih materialov. Glasbeni vrtiljaki ustrezajo vsem otroškim ležiščem BabyOno in večini drugim hišnim in potovalnim posteljicam, ki so na trgu. Debelina ograje posteljice ne sme biti manjša od 2 cm in ne sme presegati 2,7 cm.

Velikost embalaže: širina 37 cm x višina 32 cm x globina 9,5 cm • Teža: 0,64 kg

Dodatne informacije

Proizvajalec Babyono

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BABYONO Glasbeni vrtiljak C-More

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.