Več pogledov

Babyono

BABYONO Glasbeni vrtiljak Sovice

Babyono
35.5 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

35,50 €
Quick overview:

Očarljiv in živahen glasbeni vrtiljak Babyono z ljubkimi malimi sovicami.


Vesela dužbica pogumnih malih sovic, lunice, zvezdice in drevesa bo odlična družba vašemu novorojenčku. Odličen glasbeni vrtiljak Sovice je zelo premišljeno izdelana razvojna igrača, ki bo dala veliko vzpodbudo razvoju vašemu najmlašemu družinskemu članu.

Glasbeni vrtiljak za posteljico Sovice je sestavljen iz veselih in nasmejanih likov, ki bodo poskrbeli za dobro voljo tako novorojenčka kot vse vse družine. 

Nežna glasba, ki jo blago predvaja glasbeni vrtiljak za dojenčke je pomirjujoča uspavanka. Otrok se med poslušanjem umiri in sladko zaspi. Ko se dojenček prebudi, so takoj ob njem njegovi zvesti prijatelji. Vrtiljak nad posteljico je dom prikupnih in živahno obarvanih kosmatinčkov.

Lepe modne barve v katere so odete plišaste živali bodo pravi dekorativni dodatek za vsako otroško posteljico in sobo . Male sovice, luna, zvezdica in drevo se veselo vrtijo in krasijo vrtiljak nad posteljico dojenčka. Vsi skupaj se lahko kasneje tudi snamejo. Tako postanejo samostojne plišaste igrače.

Babyono vrtiljak za nad posteljico je univerzalen mobil s posebno oblikovanim držalom, ki omogoča pritrditev na katerokoli posteljico. Potovalno ali tisto, ki jo imate doma. Je idealna igrača za pomiritev otroka. Nežna uspavanka poskrbi za sladke sanje in zabavne figurice prebudijo zanimanje otroka, ko se ta prebudi.


Nežni melodiji Brahms-ove uspavanke lahko prisluhneš  tukaj.

Šifra izdelka: 443
EAN: 5901435409503

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

Zvočne igrače za najmlajše Babyono pospešeno razvijajo psiho-motorični razvoj otroka. Senzorični razvoj čutil vidasluha in dotika bo brez glasbenega vrtiljaka prikrajšan, zato ga uvrščamo med nujne razvojne igrače za novorojenčke in dojenčke.

RAZVOJNI UČINKI:

- Novorojenček: lahko opazi igračo, ki je nad njim zaradi kontrastnih barv.
- Dojenček 3 mesece: začne delno ločevati barve in oblike. 
- Dojenček 8 mesecev: podobe postajajo bolj razločne, jasneje vidi in prične se razvijati koordinacija oko-roka
- Malček od 12. meseca dalje: vidi vse jasno v barvah, vid se mu v celoti razvije pri starosti dveh let. Opazovanje gibanja predmetov v živahnih barvah spodbuja razvoj vida in zvok spodbuja razvoj sluha otroka.

Varna in kakovostna igrača senzorična igrača glasbeni vrtiljak Sladke sanje je izdelana iz varnih in otroku prijaznih materialov. Glasbeni vrtiljaki ustrezajo vsem otroškim otroškim ležiščem BabyOno in večini drugim hišnim in potovalnim posteljicam, ki so na voljo na trgu. Debelina ograje posteljice ne sme biti manjša od 2 cm in ne sme presegati 2,7 cm.

Velikost embalaže: širina 37 cm x višina 32 cm x globina 9,5 cm • Teža: 0,62 kg

Dodatne informacije

Proizvajalec Babyono

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BABYONO Glasbeni vrtiljak Sovice

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.