Več pogledov

GLUCKSKAFER Lesene kocke Stolp Mavrica

Na zalogi

54,50 € Cena:
54,50  Cena:
Quick overview:

Ročno izdelane lesene igrače Gluckskafer - Kocke iz masivnega lesa v naravni barvi. Neskončno grajenje in konstrukcijska igra.  


Lično spravljene v imenitno škatlo iz naravnega lesa, lesene kocke Gluckskafer pritegnejo pozornost vsakogar takoj že na prvi pogled!

Kocke navdušijo tudi že na prvi otip in 60 svetlih, mavrično obarvanih kock ni samo paša za oči ampak nudijo bogastvo prijetnih občutkov na dotik. Toplota lesa in prijetna struktura ročno obdelane površine nudita čudovito senzorično izkušnjo. Vsak material, ki je prijeten na otip pritegne otroka ki igri. Vzbudi mu zanimanje za igračo in ga za dlje časa zadrži pri igri. 

Mali arhitekti svoje prihodnosti bodo uspešni le, če bodo imeli na voljo gradnike iz katerih se prihodnost gradi. Eden ključnih in najpomembnejši je domišljija! Ta pa se seveda ne dobi  v lekarni na recept, v šoli pri pouku ali na obisku v trgovini kjer prodajajo igrače na baterije. 

Preproste igrače imajo moč ustvarjanja in moč kreativnosti! Le nestrukturirana in ne popolnoma izdelana in oblikovana igrača pusti otroku prostor za ustvarjalno igro in kreativni razvoj. Preproste lesene kocke za sestavljanje Gluckskafer so ena takšnih igrač, ki izpolnjuje vse kriterije za igračo z najvišjo igralno vrednostjo. Če dodamo še najvišjo kakovost izdelave in materiala dobimi lesene kocke za ustvarjanje, ki jim ni para!

Gradimo in sestavljamo kot nam ljubo. Hiške, ceste, garaže ali palače. Sestavljanje različnih mozaikov in vzorcev iz čudovito obarvanih letvic deluje zelo pomirjujoče in ima prijeten terapevtski učinek. Sledoč Waldorf in Montessori principom, ki spodbujajo otroka k samostojnemu raziskovanju kreativne igre je Stolp Mavrica klasičen primer priljubljene montessori igrače. S kockami se igramo družabne igre za otroke kot je Jenga in zabava se cela družina. Odlična lastnost lesene igrače Stolpa Mavrica je, da se lepo dopolnjuje z drugimi kakovostnimi igračami in se skupaj sestavljajo v neskončno kreativno igro.

Brezčasna igrača za vsa obdobja. Za najmlajše otroke, mlade in vse mlade po srcu. Nihče ne bo ostal ravnodušen nad lepoto in kakovostjo kreativnih Gluckskafer lesenih kock  za grajenje in ustvarjanje. 

Šifra izdelka:523300

Podrobnosti

Lesene igrače Gluckskafer - EKO les in barva - Etična proizvodnja!

Najvišja kakovost lesa, ročna izdelava, obdelava lesa z naravnimi olji iz rastlinskih pigmentov in naravne barve so temelj najboljše lesene igrače za otroke. Če k temu dodamo še močan fokus pri oblikovanju za zgodnji otroški razvoj, dobimo najboljšo leseno igračo. El brillante Gluckskafer! Čudovit klasičen stil za moderne ljudi.

Lesena igrača je primerne za igro, učenje in razvoj otroka od 2. leta dalje. 

60 barvnih kock  9cm x 3cm x 1cm v natur leseni škatli 22cm x 11cm x 10cm.

Načini plačila:
- po predračunu,
- po povzetju,
- s PayPal nakazilom.

Strošek dostave:
- pri nakupu do 60 € znaša 3,5 €,
- pri nakupu nad 60 € je dostava brezplačna.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GLUCKSKAFER Lesene kocke Stolp Mavrica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.