Več pogledov

Gluckskafer

GLUCKSKAFER Lesene kocke Velika Mavrica

Na zalogi

69,50 € Cena:
69,50 Cena:
Quick overview:

Lesene kocke Velika Mavrica so popolni must have za vse ljubitelje najboljših lesenih igrač!


Briljantni Gluckskafer izdeluje lesene waldorf igrače, ki jemljejo dih! Znamenite lesene waldorf kocke Rainbow Building Slats, so ena najbolj prepoznavnih in priljubljenih lesenih igrač na svetu.


Ljubeče ročno izdelane igrače.


Družinsko podjetja Gluckskafer izdeluje igrače, ki so popolne mojstrovine in prava umetniška dela v svetu igrač. Lesene igrače za otroke predstavljajo nenadomestljiv stik z naravnimi materiali kot je les. Toplota dotika in taktilna površina igrače iz naravnega lesa že sama po sebi nudita čutno doživetje otroku, ki takšno igračo z veseljem vzame v roke in se z njo rad igra.

Mavrične letvice iz lipovega lesa so različnih dolžin in omogočajo nešteto načinov za sestavljanje in grajenje. So prava zakladnica idej za kreativno igro, ki pritegne vso družino.Lesene kocke za sestavljanje Velika Mavrica ne poznajo starostnih omejitev ali drugih zadržkov za igro.


Odlične lesene kocke so igrača za vsa obdobja in vse starosti


Za najmlajše, mlade in mlade po srcu! Kreativne lesene igrače za sestavljanje in grajenje prikličejo neskončno radovednost in vizualno stimulacijo otroku v vseh razvojnih obdobjih. V lepo izdelanem okvirju iz naravnega lesa prihaja 64 barvitih lesenih letvic v štirih različnih dolžinah. Z njimi gradimo stolpe, hiše, mavrične ceste, sestavljamo magične svetove in pravljične mozaike.


Najboljše lesene kocke za ustvarjanje in grajenje.


Ustvarjalna lesena sestavljanka za kreativno igro Velika Mavrica je lesena igrača za prosto igro. Izdelana je po Waldorf principu in se lahko uporablja za samostojno ali  vodeno igro. Odlično se dopolnjuje z drugimi kreativnimi lesenimi igračami in dobrimi igračami nasploh. Možnosti za igro je neskončno kakor je domišljija neskončna.


Družabne igre za otroke in veliko zabave za vso družino.


Zagotavljena je zabava in različni načini igre bodo zadovojili vse potrebe družine po igri. Igraj se sestavljanje in podiranje stolpa, priljubljeno družabno igro jengo, sestavljaj kreativne mozaike in vzorce in uporabi kocke za karkoli želiš. Igra z mavrično obarvanimi letvicami deluje zelo pomirjujoče in ima prijeten terapevtski učinek.


Sledoč Waldorf in Montessori principom.


Zaradi želje po spodbujanju otroka k samostojnemu raziskovanju kreativne igre so v družinskem podjetju Gluckskafer izdelali brezčasno leseno igračo. Velika Mavrica je poučna, razvojna lesena igrača za samostojno ali vodeno igro. Otrok se z njo uči razvrščanja, barv, štetja, razvija koordinacijo oko-roka, ustvarjalnost, sposobnost reševanja problemov in logiko. Prijetno teksturirana površina lesa ji daje lastnost odlične senzorične igrače.  Gradnja in sestavljanje letvic razvija spretnost uporabe prstov dlani otroka - fina motorika.


Eko les, barva in ročna izdelava.


Najvišja kakovost lesa, ročna izdelava, obdelava lesa z naravnimi olji iz rastlinskih pigmentov in naravne barve so temelj odličnih lesenenih igrač. Če k temu dodamo še močan fokus pri oblikovanju za zgodnji otroški razvoj, dobimo najboljše lesene waldorf igrače. El brillante Gluckskafer! Čudovit klasičen stil za moderne ljudi.

Lesene kocke za otroke so primerne za igro, učenje in razvoj od 2. let dalje.


Zabavno igranje za razvoj in znanje! 
Šifra izdelka: 523302
EAN: 4038162521497

Podrobnosti

64 letvic v lesenem pladnju 35 x 28 x 5 cm. Velikost letvic: širina 4cm, dolžina 4cm, 8cm, 12cm, 16 cm in 20 cm.

Lipov les, naravna olja in barve. Etična in ročna izdelava v EU.


Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Andreja
19. marec 2020 13.09.43 CET

Čudovite lesene kocke, priporočam!

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Katarina
11. marec 2020 11.04.09 CET

Res lepa in kakovostna lesena igrača. Naš 5 letnik je navdušen . Zelo prav mu pride za gradnjo in sestavljanje vsega kar mu pride na misel. Letvice veliko uporablja pri igri z drugimi igračami.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GLUCKSKAFER Lesene kocke Velika Mavrica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.