Več pogledov

Goki

GOKI Aktivnostna didaktična kocka Liki

Goki
24.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,99 €
Quick overview:

Aktivnostna didaktična kocka Goki Liki je zabaven sortirnik za najmlajše - Kam pa dam kateri lik?


Zabavni leseni liki lesene didaktične kocke Goki so ravno prav veliki in tako privlačno pobarvani tako, da jih malček rad zagrabi v roko.  Veselo klopotanje likov lesene vstavljanke je zvok, ki ga sliši malček, ko mu uspe ugotoviti kam kateri potisniti.


Za enoletnega malčka so lesene kocke za sestavljanje oziroma natančneje vstavljanje in sortiranje likov prav posebna lesena igrača, ki mu bo prinesla veliko zabavnih uric igre.


Izzivalna lesena aktivnostna kocka ima prav poseben in lepo obarvan moder pokrov, ki ti zna kar ponagajati. Lahko ti namreč prepreči napolniti leseno kocko, če ne veš kam gre kateri lik.


Zanimive odprtine na strehi, ki krasijo atraktivno leseno kocko, so različno izrezane in živahno obarvni liki so tudi kar precej muhasti, ko jih poskušaš vstaviti skozi izreze. Zato pa je igra vstavljanja lesene kocke Liki tudi tako zabavna!


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 12. meseca dalje!

Šifra izdelka: WM254
EAN: 4013594382540

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesene kocke z igro vstavljanja in sortiranja Goki so otroku v pomoč pri razvoju besednega zaklada in mu pomagajo priklicati besedo, ko prepozna obliko, barvo in sliko. Igra z vstavljanko razvija spretnost uporabe prstov in dlani - fine motorike, logike in koncentracije.

Na lesenih kockah Goki so slike in barve, ki olajšajo učni proces in dodajo izobraževalno vrednost. Izdelane so iz visoko kakovostnih materialov v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi. Kosi likov so idealne velikosti, debeline in oblike za enostaven prijem in igro z njimi.

Vstavljanka lesena kocka Liki je odličen primer klasike med lesenimi vstavljankami in je popolna lesena igrača za igro, učenje in razvoj otroka od 12. meseca dalje.

Dimenzije: 16 x 16 x 10 cm, teža 0.87 kg, 12 kosov od tega 10 kock.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Aktivnostna didaktična kocka Liki

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.