Več pogledov

Goki

GOKI Igrača na vrvici Stonoga

Goki
18.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

18,95 €
Quick overview:

Živahno obarvana lesena Goki Stonoga je igrača na vrvici, ki obožuje vlečenje!


Igrača na vrvici za vlečenje Goki Stonoga je prava prijateljica za vsakega malčka. Učenje hoje naredi veliko bolj zabavno in z dobrim prijateljem ob sebi je vse lažje.

Lesene igrače za vlečenje Goki spodbujajo motorični razvoj otroka in usklajenost gibov

Vlečne igrače Goki so funkcionalno oblikovane in ljubeče izdelane. V otroški razvoj usmerjena igralna vrednost, varni materiali, sodoben dizajn in priljubljene barve so razlogi, ki Stonogo uvrščajo v sam vrh najboljših vlečnih igrač

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 1. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 54960
EAN: 4013594549608

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti


Velikost: 38,8 x 5,7 x 6 cm
Teža: 0,31 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.
Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Igrača na vrvici Stonoga

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.