Več pogledov

Goki

GOKI Puzzle sestavljanke 2 v 1

Goki
8.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

8,99 €
Quick overview:

Sestavljaj, polagaj in rešuj izziv 2 v 1 Goki puzzle sestavljanke.


Igralne možnosti in stopnja izziva priročne Goki puzzle sestavljanke 2 v 1, so domiselno predstavljene v tej prikupni leseni igrači za otroke od 3. leta dalje.


Sestavljanko krasijo puzzle iz natančno ujemajočih barv v lepih odtenkih, ki se po igri zložijo na lesen matični podstavek. Priročno oblikovani sestavljanki Goki 2 v 1 tako vedno lahko namenimo nekaj prostora za igro kjerkoli smo.


Popolna igrača za priljubljeno sestavljanje puzzle in razvoj fine motorike.


Imenitna razvojna natikanka bo so otroku v pomoč pri razvoju besednega zaklada. Pomaga mu priklicati besedo, ko prepozna obliko in barvo. Igra s sestavljankam razvija spretnost uporabe prstov in dlani - fine motorike, logike in koncentracije.


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 3. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 57694
EAN: 4013594576949

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Vsebina: 15 kosov

Velikost: 12,5 x 10 x 4,5 cm

Teža: 0,21 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Puzzle sestavljanke 2 v 1

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.