Več pogledov

Goki

GOKI Puzzle sestavljanke XXL Živalska piramida

Goki
9.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,99 €
Quick overview:

Ali morajo biti puzzle res Kvadratne? Atraktivne in zabavne puzzle sestavljanke Goki znajo sestaviti piramido!


Vesela družba pisanih živali se imentino zabava, ko se sestavljajo v visoko in smešno sestavljanko piramido. Ljubeče ilustrirane sestavljanke puzzle Goki XXL Živalska piramida obljubljajo veliko igre za vsakogar in dajejo visoko vzpodbudo reševanja puzzle vsem ljubiteljem sestavljanke.

Sestavljaj XXL puzzle in poglej kaj vse počne razigrana živalska druščina! Goki puzzle sestavljanke zabavajo in urijo otroke spretnostnih veščin že od 3. leta dalje. Skrivnostna piramida je velika in v njen nastopa cel kup živali. Kaj vse počnejo razigrane živali odkriješ, ko sestaviš XXL jigsaw puzzle in dobiš pregledno, lepo ilustrirano podobo v obliki velike piramide.

Igrajte se sestavljanja puzzle, rešujte uganke in se razigrajte tudi vi. Sproščujoča igra s sestavljanko je odlična telovadna vaja za razgibavanje sivih celic. 

Otroci imajo radi izzive in reševanje ugank. Sestavljanje lepo ilustriranih in kakovostno izdelanih delov lesene sestavljanke Goki Pirati je ravno prav skrivnostno, da bo dober izziv!

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 3. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 57437
EAN: 4013594574372

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Zgodovina puzzle ali sestavljanke sega nazaj v daljno leto 1760. Evropski izdelovalec zemljevidov je natisnil zemljevid na leseno ploščo, ki jo je razrezal na majhne koščke in bum, rodila se je - sestavljanka! Najuspešnejša izobraževalna igrača vseh časov.

Bila je to seveda lesena sestavljanka, t.i. jigsaw puzzle, ki se je v nespremenjeni obliki ohranila vse do danes. Lesene sestavljanke so torej prava klasika, ki se je ohranila vse do danes in spada med najbolj priljubljene igrače.

Vsebina puzzle: 17 kosov,
Material: trdna lepenka
Velikost: 50 x 28 cm
Teža: 0,38 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.
Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Puzzle sestavljanke XXL Živalska piramida

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.