Več pogledov

Goki

GOKI Puzzle sestavljanke Zemljevid sveta

Goki
15.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

15,99 €
Quick overview:

Naša Zemlja na zemljevidu sveta Puzzle sestavljanke Goki!


Na 192 kosov puzzle sestavljanke Zemljevid sveta je poučno ilustrirana predstavitev našega modro-zelenega planeta Zemlje.


Morja, kontinenti, živali in ljudje so otroku privlačno predstavljeni in odrasli se bodo z veseljem vključili v igro. Sestavljen zemljevid sveta ponuja neizčrpen navdih za pripovedovanje.


Vsi si vse veliko lažje zapomnimo, če podatke umestimo v zgodbe.


Sestavljanka Zemljevid sveta nam ponuja odlično možnost za učenje, ki bo resna podlaga za kasnejšo nadgradnjo osvojenega znanja. Lesena sestavljanka Goki Zemljevid sveta je must-have za vse radovedne in znanja žejne otroke! Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 4. leta starosti dalje.


OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!

Šifra izdelka: 57460
EAN: 4013594574600

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Zgodovina puzzle ali sestavljanke sega nazaj v daljno leto 1760. Evropski izdelovalec zemljevidov je natisnil zemljevid na leseno ploščo, ki jo je razrezal na majhne koščke in bum, rodila se je - sestavljanka! Najuspešnejša izobraževalna igrača vseh časov.

Bila je to seveda lesena sestavljanka, t.i. jigsaw puzzle, ki se je v nespremenjeni obliki ohranila vse do danes. Lesene sestavljanke so torej prava klasika, ki se je ohranila vse do danes in spada med najbolj priljubljene igrače.

Vsebina: 192 kosov

Velikost: 46,5 x 33 cm

Teža: 0,9 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Puzzle sestavljanke Zemljevid sveta

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.