Več pogledov

Goki

GOKI Ura za učenje ure

Goki
13.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

13,95 €
Quick overview:

Ura in učenje ure je ... preprosto?


Tik, tak … čas je za spoznavanje koliko je ura. Z Goki učenje ure teče analogno in digitalno. Zabavna in nazorna ura za učenje časa je odličen pripomoček, da se otrok seznani z uro in se nauči povedati, koliko je ura. Simpatična ura za otroke je igrača, ki na igriv način spoznava otroke s časom. Ima velike in pregledne številke, ki označujejo tudi minute, in lesena kazalca, ki sta modre in rdeče barve. Priložene so tablice s časovnimi predlogami, na katerih so prikazani časi v analogni in digitalni obliki. Lepa in kakovostna lesena igrača, ki bo zagotovo popestrila izgled otroške sobe.


Z Goki bo učenje na uro preprosto in zanimivo, saj ta učna ura ponazori, kako mali in velik kazalec delujeta skupaj in kako šestdeset minut postane ura. Otroci so še bolj vizualni kot odrasli, zato je zelo pomembno, da jim pri učenju ure čim bolj vizualno ponazorimo, kako minute prepotujejo do polne ure.


Lesena otroška ura je pravi didaktični pripomoček za otroka, da se spozna s konceptom časa. Čas na uri lahko preprosto nastavite s premikom njenih kazalcev in se, da dobi otrok občutek za čas, pogovarjate, kaj počnemo ob določenem času. Npr. ko je ura sedem vstanemo, ko je ura sedem in petnajst minut zajtrkujemo, ob osmih pridemo v vrtec ali šolo.


Učni pripomoček, s katerim bo otrok na zabaven način osvojil pojem časa in vam bo sam znal povedati koliko je ura, tudi ko bo zasledil digitalni zapis. ''Poznavalec časa'' lahko s to preprosto uro vadi, vadi, vadi s ''časovnim vajencem'', dokler 24-urna skrivnost ne bo uspešno razrešena.


Seveda začnite skozi igro, na zabaven način. Pri štirih in petih letih je ura otroku lahko dobra igrača. Prej mu jo boste predstavili, lažje bo kasneje, ko pride čas za učenje. Bolj privlačno bo, saj bo že imel podlago in predstavo, tisto, kar mu boste s pomočjo lesene ure za otroke, prikazali in povedali. In kdaj je pravi čas za učenje ure? Ko otrok pozna številke, načeloma nekje med sedmim in osmim letom. Vendar veste, da smo si različni in v tej različnosti je čar. Nekdo prej, nekdo malo kasneje, a vsi vseeno pravi čas.


OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!

Šifra izdelka: 58445
EAN: 4013594584456

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega proizvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih. Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger – izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Učenje
časa in ure kot pripomočka za merjenje časa – Goki Učenje ure, dimenzije 12 x 12 x 3,5 cm, teža 0,26 kg, starost 5+, material les

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Ura za učenje ure

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.