Več pogledov

Goki

GOKI Ustvarjalni set za otroke Chestnut drill

Goki
9.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,99 €
Quick overview:

Izdelaj prikupne figurice iz kostanjčkov in uporabi Goki ustvarjalni set za otroke Chestnut drill.


Poigravanje s kostanjem ni bilo še nikoli tako zabavno in preprosto! S kreativnim setom za ustvarjanje s kostanjem si izdelaj prav takšno figurico kot si jo želiš. Ustvarjalni set za otroke Chestnut drill proizvajalca Goki ima v kompletu držalo za kostanj, sveder ter navodila. Zelo preprosto je ustvariti simpatične figure kostanjčkov, saj je kostanj vpet v primež oziroma držalo in zlahka izvrtate luknje vanj. En, dva, tri in že bodo nastale luknje za roke in noge figur. Potem pa samo še oči in simpatični kostanjčki so pripravljeni da te zabavajo. Lahko jih okrasiš po svoje in pustiš domišljiji prosto pot. Za male ustvarjalce in tiste, ki bodo to še postali je ustvarjalna igrača Chestnut drill odlično darilo.


Ta leseni vrtalnik za kostanj in oreščke je odličen za male ljubitelje narave. V naravi boš našel želode in kostanj in iz njih naredil simpatične figurice, ki bodo sigurno okrasile poličko v vašem domu ali pa nastopale v zgodbici. Preprosto pritrdi kostanj na svoje mesto in potem lahko začneš vrtati. Pri tem bo otrok uril ročne spretnosti, fino motoriko, natančnost in užival v ustvarjalni igri. Gremo se zabavat in kreativno ustvarjat!

Šifra izdelka: 58515
EAN: 4013594585156

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Goki je del družine Gollnest & Keisel, ki ima sedež v severni Nemčiji in je že več kot 50 let vodilni proizvajalec lesenih igrač. Podjetje svojo okoljsko odgovornost jemlje resno, saj nabavlja trajnostni les za izdelavo teh čudovitih igrač in posadi drevo v javnem gozdu za vsakega otroka, rojenega v njihovi domači državi Schleswig-Holstein.

Z ustvarjalnim setom Chestnut drill bo otrok neizmerno užival v izdelovanju prikupnih in smešnih figuric in pri tem krepil spretnosti prstov in rok, fino motoriko, natančnost ter pustil domišljiji prosto pot. Mesto za novo kreacijo se bo zagotovo našlo v vašem domu. Primerno za starost od 3 let dalje.

Podrobnosti:

  • Dimenzije: 8 x 2,5 x 10 cm
  • Material: les, kovina
  • Teža: 0,14 kg
  • Starost: 3 +

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Ustvarjalni set za otroke Chestnut drill

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.