Več pogledov

Goki

GOKI Večplastna sestavljanka Letni časi

Goki
12.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,99 €
Quick overview:

Letni časi kot se spodobi - Večplastna sestavljanka Goki!


Goki večplastna sestavljanka Letni časi na kateri pozimi sneži, poleti je lepo toplo, spomladi vse cveti in jeseni rumeni! Odlična predstavitev lepo ilustrirane večplastne sestavljanke nudi otroku atraktiven prikaz kako se vreme spreminja skozi leto.


Zakaj je pozimi hladno in poleti vroče, kaj se dogaja z naravo in kako se kdaj obleči? Z večplastno sestavljanko letni časi dobimo navdih za pripovedovanje in otrok svojo lepo ilustrirano leseno večplastno sestavljanko za veliko igre.


Večplastne sestavljanke Goki so otroku v pomoč pri razvoju besednega zaklada.


Igra in interakcija s esestavljanko otroku pomagajo priklicati besedo, ko prepozna obliko, barvo in sliko. Igra z večplastnimi sestavljankam razvija spretnost uporabe prstov in dlani - fine motorike, logike in koncentracije.


Na kakovostnih lesenih sestavljankah Goki so lepo upodobljene slike in barve, ki olajšajo učni proces in dodajo izobraževalno vrednost.


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 3. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 57684
EAN: 4013594576840

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Vsebina: 44 kosov, 4 motivi
Velikost: 20 x 20 x 1,5 cm
Teža: 0,32 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.
Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Večplastna sestavljanka Letni časi

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.