Več pogledov

Goki

GOKI Večplastna sestavljanka Od želoda do hrasta

Goki
13.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

13,95 €
Quick overview:

Od kod padajo želodi in kaj zraste iz njih - Večplastna sestavljanka Od želoda do hrasta Goki!


Goki večplastna sestavljanka Od Želoda do Hrasta prikaže kako lahko iz malega zraste veliko! Odlična predstavitev lepo ilustrirane večplastne sestavljanke nudi otroku atraktiven prikaz rasti in razvoja rastline. Ciklus rasti od drobnega želoda do mogočnega hrasta.


Zakaj in kdaj pade želod z drevesa, kaj se zgodi z njim v zemlji in kako vzklije nova rast?


Z večplastno sestavljanko Goki dobimo navdih za pripovedovanje in otrok svojo lepo ilustrirano leseno večplastno sestavljanko za veliko igre.Večplastne sestavljanke Goki so otroku v pomoč pri razvoju besednega zaklada in mu pomagajo priklicati besedo, ko prepozna obliko, barvo in sliko. Igra z večplastnimi sestavljankam razvija spretnost uporabe prstov in dlani - fine motorike, logike in koncentracije.


Na kakovostnih lesenih sestavljankah Goki so lepo upodobljene slike in barve, ki olajšajo učni proces in dodajo izobraževalno vrednost.


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 3. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 57522
EAN: 4013594575225

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Vsebina: 44 kosov, 4 motivi

Velikost: 20 x 20 x 1.5 cm

Teža: 0,33 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Večplastna sestavljanka Od želoda do hrasta

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.