Več pogledov

Goki

GOKI Večplastna sestavljanka Riba

Goki
9.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,95 €
Quick overview:

Od majhne pisane ribice do velike ribe - Goki večplastna sestavljanka Riba.


Lesena večplastna sestavljanka Riba v sebi skriva različno velike ribe. Ti se med seboj razlikujejo tudi po različnih, veselo obarvanih vzorcih, ki so prava paša za oči.

Očarljive, živahno obarvane ribe vedno pritegnejo našo pozornost, tako v vodi kot tudi na čudovito ilustrirani večplastni sestavljanki Goki Riba.

Večplastnost lesene setavljanke se posebno dobro obnese za razvoj fine motorike. Nivojska struktura poleg natančnega vstavljanja in sestavljanja puzzle, nudi sestavljanje v štirih plasteh. Spodnja najmanjša ima najmanjše puzzle in zgornja največje. Sestavljanko Riba sestavljamo v štirih živahno obarvanih plasteh, od katerih ima vsaka drugačno barvno podobo.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 2. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 57897
EAN: 4013594578974

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Vsebina: 11 kosov, 4 motivi
Velikost: 17,8 x 12,3 x 1,3 cm
Teža: 0,22 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.
Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Večplastna sestavljanka Riba

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.