Več pogledov

Goki

GOKI Večplastna vstavljanka Metulj

Goki
9.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,99 €
Quick overview:

Goki večplastna sestavljanka Metulj!


Sestavljaj po vrsti in velikosti od malega metuljčka do velikega metulja! Lesena večplastna sestavljanka Metulj v sebi skriva različno velike metulje. Ti se med seboj razlikujejo tudi po različnih, veselo obarvanih vzorcih, ki so prava paša za oči. Z večplastno sestavljanko bomo na zanimiv način malemu otroku interpretirali pomen velikosti in mu grafično prikazali primerjalne vrednosti. Malček bo hitro bo razumel kaj je manjše in kaj večje. Učenje barv bo z imenitno sestavljanko steklo kot za šalo in bogatenje besendega zaklada prav tako.


Očarljivi, živahno igrivi metulji vedno pritegnejo našo pozornost.


Nežna bitjeca, ki čarobno preletavao travnike in nam razsveselijo srce so tako v naravi kot tudi na čudovito ilustrirani večplastni sestavljanki Goki Metulj zelo prikupna. Večplastnost lesene setavljanke se posebno dobro obnese za razvoj fine motorike. Nivojska struktura poleg natančnega vstavljanja in sestavljanja puzzle, nudi sestavljanje v štirih plasteh. Spodnja najmanjša ima najmanjše puzzle in zgornja največje. Sestavljanko Metulj sestavljamo v štirih živahno obarvanih plasteh, od katerih ima vsaka drugačno barvno podobo.


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 2. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 57486
EAN: 4013594574860

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

Vsebina: 5 kosov

Velikost: 17.3 x 13.3 x 1.7 cm

Teža: 0,2 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Večplastna vstavljanka Metulj

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.