Več pogledov

Goki

GOKI Večplastna vstavljanka Slonček

Goki
9.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,99 €
Quick overview:

Od malega slončka do velikega slona - Goki večplastna vstavljanka Slonček.


Večplastna vstavljanka Slonček ima kar 5 plasti, 5 slončkov, 5 osnovnih razvojnih barv v rahlo trendy odtenku in oceno 5 za kakovost, oblikovanje in igralno vrednost!


V leseno večplastno vstavljanko Slonček je Goki skril različno velike slončke. Ti se med seboj razlikujejo po velikost in barvi. Lepo oblikovani in pobarvani slončki so prava paša za oči malčka!


Očarljivi slončki z živahnimi trobčki vedno pritegnejo našo pozornost.


Tako v naravi kot tudi na večplastni vstavljanki Goki Slonček je priljubljena žival vedno atraktivna. 

Uganka za najmlajše. Cilj je prepoznati različne velikosti slončkov in jih ustrezno vstaviti v sestavljanko.Večplastnost lesene setavljanke se posebno dobro obnese za razvoj fine motorike. Nivojska struktura poleg natančnega vstavljanja puzzle, nudi igro vstavljanja v petih plasteh. Spodnja najmanjša, ima najmanjše puzzle in zgornja največje.


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 2. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 57450
EAN: 4013594574501

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

Vsebina vstavljanke: 5 kosov

Velikost: 17,5 x 13,5 cm

Teža: 0,22 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Večplastna vstavljanka Slonček

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.