Več pogledov

Goki

GOKI Vezanje vezalk

Goki
12.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,50 €
Quick overview:

Vezanje vezalk bo preprosto z Goki super čevljem.


Vezalke so zakon! Še ena stvar, ki je razlog za navdušenje, ko bo vaš malček sam znal zavezati vezalke. Kako vesel in ponosen bo! Prav tako tudi vi. Seveda se z lahkoto naučiš zavezovanja vezalk, če imaš zabaven, lesen Goki čevelj pred seboj. Definitivno je s tem super čevljem to napoved vojne zapenjanju z ježki. Velik didaktični čevelj z dolgimi rdečimi vezalkami je odličen pripomoček za učenje zavezovanja vezalk in razvoja fine motorike. Z veseljem in navdušenjem se bo otrok lotil zavezovanja, le priložnost in čas mu moramo dati. Eni se naučijo prej, eni malo kasneje. Zato je prikupni čevelj idealno darilo za vsakega malčka od 3 leta dalje. Učenje vezanja vezalk naj bo zabava in mega dogodivščina! Kako otroka naučiti zavezati čevlje, to sedaj ni več vprašanje.


''Naredi zajčku ušesa, teče naj okrog drevesa! Ko se v luknjo skrije, brž se uhlje mu navije.'' S pomočjo pesmice, ki jo je za namen zabavnega učenja zavezovanja vezalk napisala Natalija Rus, bo to res posebna dogodivščina.


Zavezovanje vezalk s čevljem Goki je učenje veščin načrtovanja in sledenja navodilom.


Kako otroka naučiti zavezati čevlje. Vezanje vezalk je lahko otroku v pomoč pri učenju pomembnih veščin. Te so sledenje navodilom, zaporedje, razvrščanje, načrtovanje. Ko otroka naučite, kako zavezati vezalke, mu pomagate, da se nauči poslušati navodila in jim slediti. Za povezovanje vezalk je potrebna fina motorika. Spretnost fine motorike bo otroku v pomoč kasneje pri pravilnem držanju svinčnika, barvic, peresa. Ko otrok pripravi in postavi čevelj in ga zaveže, je to že cel postopek, odličen za razumevanje zaporedja. Po priporočilih športnih pedagogov in vzgojiteljev so otroci po četrtem letu že sposobni, da se lahko naučijo sami zavezati vezalke. Torej je od treh let naprej ta zabaven čevelj kot nalašč za malčka!


Zabavno igranje za razvoj in znanje!

Šifra izdelka: 58784
EAN: 4013594587846

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI

Goki vezanje vezalk prinaša zabavo in trening spretnosti.

Vsak otrok bo vesel, ko mu boste ob pesmici ali po svoje predstavili, kako zavezati čevlje. Preprosto ga boste pritegnili, da bo poskusil še sam. Pri proizvajalcu Goki so zato poskrbeli, da bo to še zabavneje. Didaktični čevelj z rdečimi vezalkami je odličen pripomoček, da se bo otrok naučil zavezovati vezalke. Privlačen, v svetlih barvah, bo poskrbel za nepozabne trenutke, ki bodo prinesli tudi veliko smeha in različnih kombinacij. Pri učenju se bo malček naučil pomembnih veščin, kot so poslušanje, sledenje navodilom, zaporedje, razvrščanje, načrtovanje. Vau, kakšen super trening bo to. Spretni prsti bodo urili fino motoriko, ki bo pomembna za kasnejše pisanje in pravilno držo svinčnika, barvic. Odpravite se na pot učenja in recite adijo ježki!

Velikost didaktičnega lesenega čevlja: 17 x 6,9 x 10,3 cm
Starost: od 3. leta dalje

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Vezanje vezalk

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.