Več pogledov

Good Morning

GOOD MORNING Posteljnina 140x200/220 cm Home Sand Mikrofibra

Good Morning
20.965 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 29,95 €

Akcijska cena 20,97 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 20,97 €
Quick overview:

Good Morning Posteljnina 140x200/220 cm Sand Mikrofibra Pure Luxury Collection!


Pure kolekcija luksuzne posteljnine Sand Mikrofibra, v čudovitem potisku mavričnih peres se bo zagotovo lepo podala v vsako spalnico. Poleg tega, da je odlična za saplnico odraslih, bo odlično služila tudi kot otroška posteljnina, ki bo polepšala videz interierja mladinske sobe.

Navdušila te bo mehkoba materiala, ki ima seveda tudi Certifikat OEKO-TEX® Standard 100. Prevleka za prešito odejo in vzglavnik Good Morning Sand sta izdelana iz zelo finih mikrovlaken. Ta dajejo koži zelo mehak in prijeten občutek. V setu posteljnine Peresa Mikrofibra sta prevleka za posteljnino 140x220 in prevleka za vzglavnik 60x70 cm.

Otroška posteljnina, mladinska ali za odrasle Good Morning Sand Mikrofibra je iz 100% mikrovlaken, ki se hitro sušijo in se ne krčijo. Posteljnina 140/220 ustreza tudi standardni velikosti prešite odeje velikosti 140 x 200 cm. Poleg tega lahko z njo oblečemo tudi odejo 140 x 220 cm. Prešito odejo preprosto oblečemo v posteljnino, ki se vanjo ne zapira z zadrgo ali gumbi. Podaljšani delo 220 cm dolge posteljnine enostavno pogrnemo nazaj v nasprotni smeri odeje.

Čisti luksuz - Good Morning Pure je kolekcija posteljnine iz nežnih mikrovlaken, ki dajejo koži občutek ugodja. Izberi si posteljnino Good Morning Peresa Mikrofibra za lahko noč in dobro jutro vsak dan!

Šifra izdelka: 6964.02.01
EAN: 8717285181875

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Good Morning posteljnina Pure Luxury Sand140x220 cm ima poseben način oblačenja prešite odeje. Odeja 140x200 ali 140x220 se v posteljnino ne zapenja z zadrgo ali gumbi ampak se pogrne s podaljšanim delom (odeja 140x200). Prav tako lahko s to posteljnino postiljamo posteljo tako, da spodnji del zataknemo pod vzmetnico. Mehka in nežna mikrovlakna so prijazna do kože, se hitro sušijo in ne krčijo. 

Podrobnosti posteljnine:

  • Za prešite odeje 140x200/220.
  • V kompletu sta - prevleka za prešito odejo 140x220 cm in prevleka za vzglavnik 60x70 cm.
  • Certifikat OEKO-TEX® Standard 100 za zaupanje v kakovost!
  • Pure - kolekcija iz 100% mikrovlaken.
  • Vzdrževanje na etiketi - pralno do 40°C, lahko se lika in ne suši v sušilnem stroju.
  • Prepogljivo zapenjanje prevleke za odejo in in pisemsko zapenjanje prevleke za vzglavnik.
  • Ta zbirka je sestavljena iz čudovito ilustriranih in obstojnih potiskov.
  • Barva in potisk - poletni motivi na eni strani in enobarvna/sand, bež na drugi strani.
  • Potisk Sand je zelo obstojen.

Dno je popolnoma odprto! Brez zadrge in brez gumbov! Spodnji del posteljnine se lahko zatakne pod vzmetnico!

Zakaj imamo radi Good Morning prevleke za prešite odeje, prevleke za blazine in brisače za na plažo.

Muller Textiles je specializirano nizozemsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo posteljnega perila in brisače za na plažo. V sklopu zanimive ponudbe je tudi blagovna znamka Good Morning, ki ponuja kakovostne prevleke za prešite odeje, prevleke za blazine in tudi brisače za na plažo. Uspešno nizozemsko podjetje je bilo ustanovljeno že v zgodnjih 70-ih letih. Z rastjo in razvojem podjetja, je Muller Textiles z leti postal eden največjih ponudnikov posteljnine na trgu. Njihovi oblikovalci posteljnine nenehno posodabljajo zbirke, zato mladinska in otroška posteljnina Good Morning vedno znova preseneča z novimi dizajni. Tudi njihove druge blagovne znamke sledijo najnovejšim trendom in stilom z vsega sveta. Večina izdelkov je certificirana s certifikatom STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Certifikat OEKO-TEX® Standard 100 je globalno enoten sistem testiranja in certificiranja tekstilnih surovin, vmesnih in končnih izdelkov v vseh fazah proizvodnje. Vključuje tudi testiranje ne tekstilnih komponent. Cilj certifikata je zagotovilo kupcu, da izdelki ne vsebujejo škodljivih snovi!

Zakaj imamo radi Good Morning prevleke za prešite odeje, prevleke za blazine in brisače za na plažo.

Muller Textiles je specializirano nizozemsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo posteljnega perila in brisače za na plažo. V sklopu zanimive ponudbe je tudi blagovna znamka Good Morning, ki ponuja kakovostne prevleke za prešite odeje, prevleke za blazine in tudi brisače za na plažo. Uspešno nizozemsko podjetje je bilo ustanovljeno že v zgodnjih 70-ih letih. Z rastjo in razvojem podjetja, je Muller Textiles z leti postal eden največjih ponudnikov posteljnine na svetu. Njihovi oblikovalci posteljnine nenehno posodabljajo zbirke, zato mladinska in otroška posteljnina Good Morning vedno znova preseneča z novimi dizajni. Tudi njihove druge blagovne znamke sledijo najnovejšim trendom in stilom z vsega sveta. Večina izdelkov je certificirana s certifikatom STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Certifikat OEKO-TEX® Standard 100 je globalno enoten sistem testiranja in certificiranja tekstilnih surovin, vmesnih in končnih izdelkov v vseh fazah proizvodnje. Vključuje tudi testiranje ne tekstilnih komponent. Cilj certifikata je zagotovilo kupcu, da izdelki ne vsebujejo škodljivih snovi!

Dodatne informacije

Proizvajalec Good Morning

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOOD MORNING Posteljnina 140x200/220 cm Home Sand Mikrofibra

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.