Good Morning

Good Morning je kakovostna blagovna znamka holandskega proizvajalca posteljnega perila in brisač.

Muller Textiles je specializirano nizozemsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo kakovostne posteljnine. V sklopu zanimive ponudbe so tudi atraktivne brisače za na plažo. V naši ponudbi Good Morning tekstilnih izdelkov najedeš kakovostne prevleke za prešite odeje, prevleke za blazine in tudi brisače za na plažo.

Uspešno nizozemsko podjetje je bilo ustanovljeno že v zgodnjih 70-ih letih. Muller Textiles se ves čas razvija in raste, tako da je z leti postal eden največjih ponudnikov posteljnine na trgu. Njihovi oblikovalci nenehno posodabljajo dizajne in ustvarjajo vedno nove kolekcije različnih posteljnin za vse evropske trge. Poleg klasičnega posteljnega perila je v naši izbrani ponudbi tudi mladinska in otroška posteljnina Good Morning, ki vedno znova preseneča z novimi dizajni. Tudi njihove druge blagovne znamke sledijo najnovejšim trendom in stilom z vsega sveta. Večina izdelkov je certificirana s certifikatom STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Mehka in udobna otroška posteljnina Good Morning ima atraktiven dizajn, ki ti bo takoj všeč. Material posteljnine je iz 100% bombaža visoke kakovosti in ima Certifikat OEKO-TEX® Standard 100.

Certifikat OEKO-TEX® Standard 100 je globalno enoten sistem testiranja in certificiranja tekstilnih surovin, vmesnih in končnih izdelkov v vseh fazah proizvodnje. Vključuje tudi testiranje ne tekstilnih komponent. Cilj certifikata je zagotovilo kupcu, da izdelki ne vsebujejo škodljivih snovi!

Preberi večManj

Izdelki od 37 do 48 od skupaj 48

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki od 37 do 48 od skupaj 48

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3