Več pogledov

Gowi Toys

GOWI Kanglica Prozorna

Gowi Toys
6.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

6,99 €
Quick overview:

Mali vrtnarji ali raziskovalci plaže potrebujejo za svoje delo Gowi Kanglico!


Vrt, plaža, peskovnik ali kopalnica so zanimiva polja ustvarjalne otroške igre, kjer se vedno izkaže otroška zalivalka Gowi. Erogonomsko oblikovan ročaj, privlačne barve in oblika hitro postavijo kanglico Gowi na seznam obvezne opreme za otroško igro.

Preden greste na morje dobro zalijete rožice, ne pozabite vzeti s seboj nove otroške kanglice za zalivanje s katero bo otro veselo škropil po plaži. Tudi stušira se lahko z njo. Pol litrska vsebina bo ravno dovolj za poletno osvežitev.

Kanglica je izdelana iz visoko-kakovostnih in nestrupenih materialov. Je perfektno darilo za male vrtnarje in vsakega otroka, ki se rad igra z vodo in mivko!

Primerno za otroka od 12. meseca dalje.

Šifra izdelka: GW55932
EAN: 9002289559324

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

Avstrijski Gowi že 195 let izdeluje kakovostne igrače za otroke. Moderno oblikovane in dolgo trajajoče igrače za v vodo in peskovnik Gowi bodo zadovoljile vsakogar! Z vedno priljubljenimi vodnimi igračami se otroci že od nekda zelo radi igrajo in tako bo tudi ostalo. Pri izbiri igrač za peskovnik bodite vedno pozorni na kakovost in proizvajalca. Gowi je vedno odlična izbira, ki nikoli ne razočara. Gowi igrače - klasičen stil in kakovost

Velikost kanglice Gowi: 250 x 170 x 120 mm. Teža 0,1 kg Certificirane igrače za peskovnik Gowi so izdelane po evropskih varnostnih standardih. Starost 12 mesecev +

Popolna igrača za peskovnik in plažo. Gowi kanglica je zelo lahka in zelo zdržljiva igrača za peskovnik. Ure vesele zabave so zagotovljene!

Material Type Non-phthalate PVC.

Dodatne informacije

Proizvajalec Gowi Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOWI Kanglica Prozorna

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.