Več pogledov

Gowi Toys

GOWI Kocke za otroke Zlaganje stolpa

Gowi Toys
11.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,99 €
Quick overview:

Kocke za otroke Gowi bodo zlahka poskrbele za zlaganje stolpa v visoko piramido!


Priljubljene in neznansko uporabne kocke za otroke Gowi so nepogrešljiva igrača za vsakega malčka. 9 živahno obarvanih kock za zlaganje, naraščajočih po velikosti je potrebno pravilno sestavit, da bi se postavil visok stolp - piramida. 

Kocke za zlaganje stolpa Gowi so obarvane v živahne svetle barve. Med zlaganjem in sestavljanjem malčki razpravljajo o velikosti, barvah in obliki. Učijo se razvrščanja, osnovnega štetja in barv. Med igro s kocakmi za otroke Gowi krepijo in razvijajo jezikovne spretnosti in bogatijo svoj besedni zaklad.

Visoki stolpi, škatle za shranjevanje ali kocke za zlaganje. Igranje je mogoče na različne načine kakor je otroku ljubo. Gowi kocke za otroke dajejo malčkom veliko možnosti za nove in nove načine igre.

Klasična igra s kockami za zlaganje ima vsestranski razvojni učinek, vpliva na gibalne spretnosti otrok in razvoj fine motorike. 

Gowi kocke so idealna igrača za igro doma, na vrtu, dvorišču, na morju, bazenu ali kjerkoli ste.

IGRA, UČENJE, RAZVOJ od 12. meseca dalje.

Šifra izdelka: GW45325
EAN: 9002289453257

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Avstrijski Gowi že 195 let izdeluje kakovostne igrače za otroke. Moderno oblikovane in dolgo trajajoče igrače Gowi bodo zadovoljile vsakogar! Z vedno priljubljenimi kockami za zlaganje se otroci že od nekda zelo radi igrajo in tako bo tudi ostalo. Pri izbiri igrač za v vodo in peskovnik bodite vedno pozorni na kakovost in proizvajalca. Gowi je vedno odlična izbira, ki nikoli ne razočara. Gowi igrače - klasičen stil in kakovost! 

V igralnem setu je 9 kock za zlaganje. Velikost  kock za zlaganje: 100 x 100 x 535 mm. Teža 0,26 kg.  Certificirane igrače Gowi so izdelane po evropskih varnostnih standardih. Starost 12 mesecev+

Popolna igrača za sestavljanje stolpa, kocke Gowi je zelo lahka in zelo zdržljiva igrača . Ure vesele zabave so zagotovljene!

Dodatne informacije

Proizvajalec Gowi Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOWI Kocke za otroke Zlaganje stolpa

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.