Več pogledov

Gowi Toys

GOWI Vodne igrače Ladjica

Gowi Toys
5.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

5,99 €
Quick overview:

Lahka in trpežna ladjica je preprosta a učinkovita vodna igrača, ki bo zagotovo v trenutku postala priljubljena!


Vodne igrače Gowi so idealne za igro na prostem in doma. Na morju, bazenu ali v domači kopalnici bo Tovorna ladjica  poskrbela za obilo vodne zabave. Kot prava ladjica se lahko natovori in ravno tako dobro pluje. Vendar bodimo previdni, ne natovorimo je preveč saj lahko začnemo zajemati vodo in celo potonemo.

Gowi igrače za v vodo bodo najmlajšim čas za kopel in igro naredile bolj privlačen, vam pa ga bodo olajšale. Igra z ladjico spodbuja kreativno in domišljijsko igro vlog.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 12 mesecev dalje.

Šifra izdelka: GW55955
EAN: 9002289559553

Podrobnosti

Avstrijski Gowi že 195 let izdeluje kakovostne igrače za otroke. Moderno oblikovane in dolgo trajajoče igrače za v vodo Gowi bodo zadovoljile vsakogar! Z vedno priljubljenimi vodnimi igračami se otroci že od nekda zelo radi igrajo in tako bo tudi ostalo. Pri izbiri vodnih igrač bodite vedno pozorni na kakovost in proizvajalca. Gowi je vedno odlična izbira, ki nikoli ne razočara. Gowi igrače - klasičen stil in kakovost

Velikost  vodne igrače ladjica: 150 x 300 x 110 mm. Certificirane igrače za v vodo Gowi so izdelane po evropskih varnostnih standardih. Starost 12 mesecev +

Popolna igrača za vodno zabavo Tovorna ladjica Gowi Cuxhaven je zelo lahka in zelo zdržljiva igrača za v vodo. Ure vesele zabave so zagotovljene!

V komentar vpišite željeno barvo ladjice - rumena oz. rdeča. Poslali vam bomo željeno barvo oz. kar imamo trenutno na zalogi.

Dodatne informacije

Proizvajalec Gowi Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOWI Vodne igrače Ladjica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.