Več pogledov

Gowi Toys

GOWI Vodne igrače - Set Vedro za peskovnik

Gowi Toys
11.992 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 14,99 €

Akcijska cena 11,99 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 11,99 €
Quick overview:

Gowi set ima vse za najmlajše, ki si želijo igre in zabave v peskovniku ali na morju!


Z Gowi setom bodo vaši malčki imeli vodne igrače, ki se bodo odlično obnesle tudi v peskovniku in seveda na morski mivki. Vedro za peskovnik bo poskrbelo za obilico natakanja in prelivanja ali gradnjo stolpov. Račka za modelčke, lopatka za peskovnik bo natovorila živahno rdečo ladjico in zabavi na plaži ne bo konca. 

Igralni set je sestavljen iz širih lepo oblikovanih in živobarvnih igrač za v vodo, ki spodbujajo zgodnji otroški razvoj. Avstrijski Gowi izdeluje kakovostne vodne igrače po strogih varnostnih standardih, varne in zabavne za najmlajše. 

Za otroke od 12. meseca dalje.


Šifra izdelka: GW55832
EAN: 9002289558327

Podrobnosti

Avstrijski Gowi že 195 let izdeluje kakovostne igrače za otroke. Moderno oblikovane in dolgo trajajoče igrače za v vodo Gowi bodo zadovoljile vsakogar! Z vedno priljubljenimi vodnimi igračami se otroci že od nekda zelo radi igrajo in tako bo tudi ostalo. Pri izbiri vodnih igrač bodite vedno pozorni na kakovost in proizvajalca. Gowi je vedno odlična izbira, ki nikoli ne razočara. Gowi igrače - klasičen stil in kakovost


4 delni set vodnih igrač vsebuje vedro za peskovnik, modelček in lopatka za peskovnik in ladjicoVelikost  seta vodnih igrač: 150 x 300 x 50 mm. Teža 0,28 kg. Certificirane igrače za v vodo Gowi so izdelane po evropskih varnostnih standardih. Starost 12 mesecev + 

Popolna igrača za vodno zabavo Gowi set je zelo lahka in zelo zdržljiva igrača za v vodo in peskovnik. Ure vesele zabave so zagotovljene!

Dodatne informacije

Proizvajalec Gowi Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOWI Vodne igrače - Set Vedro za peskovnik

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.