Več pogledov

Grapat

GRAPAT Lucky Lucky 2 Škatla presenečenja

Grapat
9 EURZaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

9,00 €
Quick overview:

Grapat Lucky Lucky 2nd Edition Surprise Box je škatla presenečenja druge izdaje!

Grapat Lucky Lucky 2 je zapečatena škatla presenečenja, polna veselja Grapat! Vsaka škatla vsebuje poseben izbor ročno poslikanih kosov lesenih igrač Grapat, ki jih je mogoče zbirati, zamenjati ali podariti.

Na voljo je 15 različnih izbirnih škatel presenčenja, a šele, ko bo vaša škatla pispela boste vedeli kaj je v njej – To bo popolno presenečenje!

Ko prispe paket in Grapat igrače zakličejo 'presenečenje' postane ta škatla strašno zanimiv dogodek. Le kaj je v škatli? Kako razburljivo! Tretja serija presenečenja skrivnostnega kompleta lesene igrače Lucky Lucky Surprise Box te čaka v tvoji trgovini Kreativne igrače.

Lucky Lucky 2 je zapečatena škatla polna presenečenja in polna veselja! Vsaka škatla presenečenja, ki pride v tvoj dom naravnost iz čarobne španske delavnice sredi gozda vsebuje poseben izbor ročno poslikanih kosov lesenih igrač. Kako zanimivo!

Vsaka škatla vsebuje enega od 15 naključno izbranih paketov najlepših ročno izdelanih lesenih kosov igrač. Te je mogoče zbirati, zamenjati ali podariti.

Na voljo je 15 različnih možnosti, a ker je vsebina skrivnostna ne bomo vedeli, kaj je v njej dokler je ne odpremo!

Lucky Lucky 2 bo popolno presenečenje! Je odlično darilo za 3, 4, 5 ,6 ,7, 8 ali celo 10 letnika!

Šifra izdelka: 23-254
EAN: 8436580871778

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Škatlice Lucky Lucky 2 so iz druge izdaje domiselnega paketa igrače presenečenja. Umetniško oblikovane kartonske škatlice so podobne oblike kot starinske škatlice za vžigalice. Vsaka je napolnjena z zakladom – le kaj boste našli v svoji?

Morda imate radi ročno poslikane waldorfske lesene figurice, znamenite Nin's Peg Doll's, kose mandale, posebna divja bitja ali Palos…? Ne veste, kaj je to in kaj je notri, dokler ne odprete skrivnostne škatle! Škatla z drobnim zakladom je vedno čudovito majhno darilo za otroke. Nudi odličen uvod v igro s priljubljenimi loose-parts deli.

Navdihujoče pripovedovanje zgodb in ustvarjalna igra bo z vsebino vsake škatle premišljeno stekla. Kar poskusite, zgodbice oblikovane okoli vsebine, bodo navdih za vašega otroka. Videl bo limone, gobe ali hrošče ali škrate ali ... možnosti za domišljijsko igro so neskončne.

Z globoko povezanostjo z naravo so te naravne lesene igrače v prosti obliki in delih tople in lepo otipljive za prste in oko. Držanje v rokah in hranjenje v žepih je enostavno, ker so to popolni prijatelji žepne velikosti.

POMEMBNO: Po odprtju paketa ni vračila! To so darila za otroke s presenečenjem, vsebina vsake škatle je presenečenje in vse so spete in zapečatene! Tako kot je v naravi s srečo je tudi v trgovini. Lahko prejmete tudi dvakrat enako. Pridružite se Grapat Facebook skupnosti za trgovanje, zamenjavo in prodajo.

Podrobnosti:

  • Primerno za 3+ leta.
  • Velikosti in kompleti so različni.
  • Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in lazure na vodni osnovi.
  • Barve in vzorci lesa se razlikujejo tako kot življenje samo.
  • Sčasoma se lahko les obrabi z igro.
  • Lucky Lucky 2nd edition.

Senzorična igra - Dotik - Prijemanje in oprijem, teksture, fina motorika, oprijem stativa. Vizualno - Barve, prepoznavanje vzorcev. Shematska igra - Ta igrača bo všeč otrokom, ki bodo prikazovali shemo pozicioniranja.

Dodatne informacije

ProizvajalecGrapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Lucky Lucky 2 Škatla presenečenja

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.