Več pogledov

Grapat

GRAPAT Orange Little Things

Grapat
11.2 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,20 €
Quick overview:

Grapat naravne lesene igrače in Orange Little Things slavijo preproste malenkosti, ki v življenju otroka velikom pomenijo!


Grapat Orange Little Things je prikupna lesena posodica za shranjevanje drobnih zakladkov velika 4,2 x 5,4 cm. Z malim prjateljčkom skritim v pokrovčku bo poskrbela, da bodo tvoji najljubši kamenček, peresce, seme, školjka ali celo tvoj prvi zobek vedno na varnem. Morda bo varovala tudi tvoje želje in sanje zapisane ali narisane na drobnem papirčku.

Upanje in hvaležnost sta vrlini, ki se ju je potrebno naučiti in naravne lesene igrače Grapat so pravi mojster za to. Še posebej je pomembno zavedanje, da male stvari lahko veliko pomenijo otroku. Tvoj novi prijateljček, ki živi v skodelici te lahko tega tudi nauči. Popoln žepni lonček za malčke od 18. meseca dalje spada v inovativno oblikovano Grapat kolekcijo loose parts za prosto igro, ki bo spodbudila otroka v nove pustolovščine. Nove male najdbe bodo tako postala nova velika odkritja, pokrovček-prijateljček pa bo poskrbel, da bodo skrita drugim očem.

Vrtljivi pokrovček Orange Little Things bo na veliko veselje otroka od 18m+ postal tudi njegova prva vrtavka

Šifra izdelka: 21-228
EAN: 8436580871297

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI LESENE IGRAČE GRAPAT

Naraven masivni les je v otroški roki čudovito gladek in otroka ponovno poveže s čudeži sveta narave iz katerega izhaja. Otroku in okolju prijazna lesena igrača bo trajala vse otroštvo. Posodica želja Grapat Little Things je kot nalašč za igranje odprtega tipa, učenje ujemanje barv, igro v malem svetu čudes in še veliko več.

Grapat Little Things Orange je mali lesen lonček  želja, v katerega varno shraniš svoje  zakladke. Gladka skleda v obliki jajca ima ročno izrezljan pokrov z majhnim obrazom na vrhu, ki jo lahko uporabiš kot lleseno lutkico, vrtavko ali pokrovček za shranjevanje najdbic iz zunanjega sveta. Igrače Grapat so navdih za domišljijsko igro, ki jo navdihujeta narava in prirojena radovednost otroka. Lonček Little Things je ročno obarvan z naravnimi barvami, ki deluje skladno s teksturo in toplino lesa, zaradi česar so to prijetne senzorične in montessori igrače in materiali.

Podrobnosti igrače:

  • Velikost lončka Orange 4,2 cm x 5,4 cm.
  • Ročno izdelana igrača iz trdnega trajnostnega lesa.
  • Popolna lesena igrača za prosto igro.
  • Senzorična montessori igrača (prijemanje, teksture, fino motorične sposobnosti, ročne spretnosti)
  • Shematska igra za učenje pozicioniranja in prostorsko predstavo.
  • Ni primerno za otroke, mlajše od 18 mesecev!

Zakaj imamo radi Grapat igrače?

Igrače Grapat so zasnovane tako, da spodbujajo naravno željo po igri pri vsakemu otroku. Enostavne lesene igrače iz naravnih materialov omogočajo otroku svobodno igro brez pravil ali strukture. To je prosta  igra odkrivanja in učenja skozi igro. Nepogrešljive so za vse ljubitelje vrhunske montessori igrače, ki učijo štetja, razvrščanja in ponujajo izobilje kreativne – domišljijske igre. Igrače Grapat slovijo tudi po figuricah Nins ®,  čudoviti paleti tradicionalnih waldorfskih figuric. Peg dolls so na voljo v številnih barvah in dizajnih, ki jim dajejo pravi značaj. Lesene igrače Grapat izžarevajo naravno lepoto zemlje, izdelane so iz lokalno pridelanega trajnostnega lesa in obarvane z barvami na vodni osnovi, ki je varna za otroke in se ne lušči. Neguj otroški željo po igri in ustvarjaj svoje nove domišljijske svetove z naravnimi Grapat lesenimi igračami.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Orange Little Things

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.