Več pogledov

Grapat

GRAPAT Wonders Set 12

Grapat
39.8 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

39,80 €
Quick overview:

Grapat Wonders Set 12 je fantastičen simbolni material za ustvarjanje zgodbic in gradnjo novih svetov ali za matematične, jezikovne ali senzorične igre od 3. leta dalje!


Grapat Wonders Set je pravo čudo in tvoj nov najljubši dragocen zakladek sestavljen iz 12 lesenih botaničnih čudes iz sveta narave. Premišljeno oblikovanje lesenih botaničnih  figuric iz kraljestva flore v katerem so figurice oreščkov, semen, čebulic, sadja in gobic bo navdušilo vsakega malega raziskovalca narave. Grapat Wonders Set se imenitno sklada z lastnimi najdbami iz skrivnostnega sveta flore in favne.  Lesene igrače Grapat in čudoviti Wonders Set dodajo raziskovanju gozda ali morske sipine nove razsežnosti. 

Vsako od teh 12 naravnih čudes je edinstveno umetniško delo, ki bo navdušilo vsakega radovednega otroka od 3. leta dalje.  Ta komplet je Izdelano iz naravnega in ročno poslikanega lesa v različnih naravnih oblikah. Grapat Wonder leseni kompet figuric je čudovit način povezovanja igre otroka z naravnim ritmom letnih časov. V povezavi s sezonskim koledarjem Grapat  bodo osupljivi, ročno izdelani kosi figuric pravi botanični zakladi igre.

Posebni in enkratno oblikovani loose parts Grapat  Wonders so idealne ročno izdelane lesene igrače za raziskovalno za prosto igro. vključi jih v igro s pladnjem za sortiranje ali napolni z njimi najboljšo hevristično košaro z zakladom.

Komplet Grapat Wild Wonders, ki je del kolekcije Grapat Wild - divjih čudes, je čudovito domiselna predstavitev naravne flore. Ko je otroku resnično dovoljeno biti med igro wild, naj bot to z  Grapat Wild! Gremo v naravo, in prinesimo naravo domov! Igra naj bo napolnjena z divjimi izkušnjami, neukročenimi pustolovščinami in tudi malce zdravega tveganja mora biti poleg. Le kaj boš pa raziskal in odkril, če nikoli nič ne tvegaš? Vsaj umazane roke moraš imeti kdaj ali pa celo raztrgane hlače!

Za pustolovski duh kratkohlačnikov od 3. leta dalje. Gremo Wild!

Šifra izdelka: 22-233
EAN: 8436580871402

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Grapat WONDERS je komplet 12 ročno poslikanih naravnih elementov iz kraljestva favne, ki otroka povežejo s krogom narave. Popolna lesena igrača za kombiniranje s koledarjem Grapat. Set Wonder je nestrukturiran in odprt material za igro za katero ne obstaja pravilen ali napačen način. Wonders daje prednost ustvarjalnemu in divergentnemu razmišljanju otroka. NI navodil! Igralni komplet Grapat Wonders se lahko uporablja samostojno ali skupaj z drugimi strukturiranimi ali nestrukturiranimi naravnimi materiali. Obstaja neskončno število možnosti igranja in uporabe te vrhunske lesene montessori igrače. Prosta igra omogoča otroku, da se poveže s svojimi najglobljimi željami po igri in razvije prvinsko dejavnost igre, ki jo nujno potrebuje za zdrav razvoj.

Igralni komplet Grapat je kot nalašč za spodbujanje ustvarjalnosti, domišljije in igrivosti. Omogoča svobodno in nestrukturirano igro, igranje brez vnaprej določenih pravil. Kombiniraj ga s katerim koli drugim materialom Grapat, da vedno ustvariš nove scenarije igre. Otrokom omogoči, da sam krmari skozi vse faze učenja. Kose je mogoče preoblikovati v simbolni material za ustvarjanje zgodb in gradnjo majhnih svetov, primerni so tudi za matematične, jezikovne ali senzorične igre.

Podrobnosti igrače:

  • Komplet vsebuje 12 Wonders figuric iz sveta flore v čudovitem lesenem pladnju.
  • Material bukov les
  • Lesa ne izpostavljajte prekomerni mokri in ga nikoli ne potopite do konca v vodo!
  • Za čiščenje izdelkov iz lesa Grapat uporabljajte samo vlažno krpo. Ne potapljajte v vodo in ne uporabljajte razkužila ali vroče vode.
  • Wonders figurice merijo 30-120 mm v dolžino.
  • Certifikati: Toy EN / 71-3: 2014 + A1: 2014 / 2013.
  • Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barve na vodni osnovi. Barva in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Opozorilo! Mali predmeti v tem kompletu lahko predstavljajo nevarnost zadušitve! Zato ga ne dajajte otrokom, mlajšim od priporočene starosti!
  • Priporočena starost proizvajalca: 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Wonders Set 12

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.