Več pogledov

Green Toys

GREEN TOYS Kolebnica za otroke Pink

Green Toys
20.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

20,99 €
Quick overview:

Prestižna Pink kolebnica za otroke najvišjega kakovostnega razreda!


Vrhunska Green Toys otroška kolebnica Pink ima 212 cm dolgo in po dolžini nastavljivo bombažno vrv. Je zelo vzdržljiva in sploh najlepša kolebnica za otroke kar jih je moč najti. Ergonomski in lepo oblikovani ročaji eco kolebnice so iz kakovostne 100% reciklirane plastike, barvane z naravno sojino barvo. Mali skakalci med preskakovanjem debele in dobro uravnotežene vrvice kolebnice hkrati porabljajo in prihranijo energijo. Odlično za razvoj mladega telesa in ohranitev zelenega planeta.


Green Toys Pink je odlična kolebnica za začetnike.


Super zabaven športni pripomoček nima posebnih zahtev glede prostora in tudi časa za pripravo ne vzame. S kolebnico lahko skačemo kjerkoli in kadarkoli. Tudi slabo vreme ne more biti izgovor za posedanje otrok doma pred televizijo. Gibalne aktivnosti za otroke so nujna dejavnost za otroka prav vsak dan! Od gibalnega razvoja je odvisno vse. Pa če verjamete ali ne. Tudi učenje bo lepše steklo, če se otrok dovolj giblje. Kakovostna izdelana kolebnica Pink je odlična za vse začetnike. Male in velike. Dolžina vrvi je nastavljiva in je dovolj dolga za različne višine otrok.


Kvalitetna kolebnica Pink je zdržljiva in se lahko pere kar v pomivalnem stroju.


Made in USA iz 100% reciklirane plastike brez BPA, ftalatov ali PVC dosega ta vrhunski športni rekvizit najvišje standarde prehrambne industrije. Kakovostna izdelava garantira ogromno ur dobre eco zabave doma ali na prostem. Odlična otroška kolebnica je izdelana po meri otrok. Velikost ročk, debelina, dolžina in teža vrvi so prilagojene malim skakalcem. Primerna je za vse vrste preskakovanja in z dobro vajo bodo mali mosjtri pričeli izvajali številne različne skoke.


Kaj pa kolebnica vaje?


Preskakovanje kolebnice je vrhunska igra za gibalno-motorični razvoj otroka. Prej kot mu omogočite igro z dobro kolebnico bolj vam bo hvaležen razvoj otroka. Za skakanje ne potrebujete ne posebnega prostora, ne posebnih priprav, ne opreme. Le dobra volja in veselje do gibanja sta potrebna. Učinkovite in zabavne vaje s kolebnico lahko izvajate skupaj z otrokom ali pa otrok vadi sam. Pred začetkom preskakovanja je dobro, da se malce pretegnemo in začnemo počasi. Skačemo v intervalih in s premori. Bolj kot smo ogreti bolj zahtevne vaje izvajamo. Ko se otrok nauči osnov skakanja in osvoji osnovne gibe, pa lahko prične z bolj zahtevnimi in izzivalnimi skoki kot so dvojni obrat kolebnice, škarjice in tek s kolebnico.

Starost 5+

Šifra izdelka: GTJPK01R
EAN: 0793573550330

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Preskakovanje kolebnice je način gibanja, ki uravnoteženo deluje na različne mišične skupine, povečuje zmogljivost otroka in ranotežje. Skoki izboljšujejo tudi reflekse otroka.

Kaj morate vedeti o skakanju s kolebnico?

  • Otrok naj skače po možnosti bos ali obut v udobne športne copate.
  • Skoki morajo biti mehki in skačemo le s sprednjim delom stopal in pete se ne dotikajo tal.
  • Telo je poravnano, kolena so rahlo upognjena
  • 3-5 cm so dovolj visok skoki.
  • Komolci so poravnani s telesom, ročaje držimo s prsti in za vrtenje uporabljamo zapestjja
  • Starost 5+

Najvišja kakovost materiala, popolnoma varna igrača je izdelana iz recikliranih plastenk in dosega dosega standarde prehrambene industrije. Za dolge ure, dobre, zelene zabave - GREEN TOYS Made in USA! Dolžina 212 cm, teža 210 g.

Dodatne informacije

Proizvajalec Green Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GREEN TOYS Kolebnica za otroke Pink

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.