Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Avtomobilček Mali Yellow

Grimm's
16.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

16,50 €
Quick overview:

Vzemi mali Grimm's avtomobilček Yellow in se odpravi na pustolovščino, če imaš eno leto ali več!


Rumen Grimms kabriolet je zabaven lesen avtomobilček v katerem potuje waldorfska lesena figurica. Peg doll lesena figurica je voznik in popotnik, ki hiti naokoli s svojim rumenim Grimms kabrioletom.

Lesena waldorfska figurica skupaj z malčkom vozi izvrsten lesen avtomobilček po kuhinjskih tleh, avtomobilski progi v otroški sobi ali kjer pač želiš, da se prijateljčka skupaj vozita. Ročno izdelan avtomobilček iz lipovega lesa ima kolesa, ki se lepo zavrtijo in leseno karoserijo obarvano z rumeno barvo na vodni osnovi, skozi katero je vidna naravna tekstura lesa. Enako velja za les in barvo figurice.

Čokat leseni avtomobilček je ravno prave velikosti že za male roke enoletnika, ki ga zlahka primejo in potiskajo po tleh. Potiskaj leseno vozilce naprej, povleci ga nazaj, vzemi iz avtomobilčka figurico in jo posadi nazaj. Igra z rumenim Grimm's lesenim avtomobilčkom bo prava za razvoj motoričnih sposobnosti malčka. Dodaj mu še druge  odlične lesene avtomobilčke in družinske dirke po parketu se lahko pričnejo.

Rumen kabriolet je ročno izdelano klasična lesena igrača za fante, ki so jo izdelali mojstri izdelovanja igrač v Nemčiji. Grimms avtomobilček je čudovita lesena otroška igrača in je pravi klasik lesenih igrač za najmlajše malčke že od 1. leta dalje. Grimms avtomobilčki so prave igrače za fante, ki jih bodo ti vedno radi vzeli v roke. Izdelani so tako dobro, da bodo trajali vse do prihodnje generacije.

Malček bo z veseljem jemal barvitega voznika ven in noter iz avtomobilčka. Z leseno figurico se bo rad igral tudi posamično brez avtomobilčka. Peg dolls so preproste lesene lutke s poslikanimi telesi in kapami. Nimajo obraznega izraza, kar otroku omogoča, da se sami odločijo kakšne volje so, kakšna čustva izražajo, so budni ali spijo. Igranje z lesenimi figuricami je odličen način za razvoj komunikacijskih veščin. Igra z njim podpira socialni razvoj otroka in ga spodbuja k prijaznosti in družbeni osveščenosti. Lesene waldorfske lutke s svojimi preprostimi lastnostmi lahko uporabljaš na nešteto načinov ustvarjalne in naravne igre.

Avtomobilček je 10,5 cm dolg, lesena figurica pa je visoka 6,5 cm in premera 3cm. Komplet lesene Grimms igrače Convertible Yellow je primer odličnega darila za fante od 12 mesecev dalje.

Šifra izdelka: 09306
EAN: 4048565093064

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesen avomobilček Grimms Converible Yellow in lesena figurica bodo postali zvesti spremljevalci otroka od 1. leta dalje.

Leseni avtomobilčki Grimms so odlične igrače za fante, ki dajejo navdih za številne velike in majhne dogodivščine, ki presegajo meje otroške sobe. Avtomobilčki so Grimms igrače na kolesih, ki niso le impresivno preproste oblike, ampak so primerne tudi za vse terene, vključno z izleti na podeželju. V igrivem otroštvu je veliko za odkriti, Grimms kabrioleti pa se lahko uporabljajo tudi kot amfibijska vozila na vodnih poteh! Mali graditelji novega sveta se bodo naučili razumeti, da je les odličen material, ki ne le da plava, ampak ga je mogoče tudi popraviti, če se kaj zlomi. S svojimi različnimi barvami in različnimi vrstami lesa lesene figurice odražajo naš čudovito raznolik svet in praznujejo edinstvenost vsega. Vsaka ročno poslikana lesena figurica Grimms ima drugačen videz in vidna je edinstvena zrnata struktura lesa. Te vesele lesene figurice so ročno narejene iz različnih vrst lesa avtohtonih dreves srednje Evrope. Brez posebnega izraza na obrazu in s svojim preprostim videzom spodbujajo otroško domišljijo, namesto da bi jo omejevali s preveč podrobno izdelavo.

Nasvet: Ko sušiš avtomobilček, ga ne postavljaj na grelec ali neposredno sončno svetlobo, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Pusti ga, da se posuši pri sobni temperaturi. Vsebina lesene igrače Grimms Avtomobilček Convertible Yellow -  2 kosa (1 x avtomobilček, 1 x lesena figruica). Figurica je iz javorjevega lesa, avtomobilček je iz lipovega lesa. Naravna barvna glazura na vodni osnovi. Dimenzije: avtomobilček 10,5 cm, figurice 6,5 cm / premer 3 cm. Barva avtomobilčka svetlo rumena.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Avtomobilček Mali Yellow

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.