Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Lesene kocke Creative Set Square

Grimm's
36.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

36,95 €
Quick overview:

Grimm's lesene kocke Creative Set Square je domiselno oblikovana razvojna igrača za vse male ljubitelje sestavljanja in grajenja od 3. leta dalje!


12 lesenih gradnikov Grimms igrače za sestavljanje 3D lesene kocke z različnimi vzorci je prav posebna razvojna in izobraževalna igrača. Takšna ki se rada poigra z malimi sivimi celicam in prsti otroka od 3. leta dalje. Montessori igrače so dobile z Grimm's Creaive Set Square prav izzivalno stvar za grajenje kreativnih konstrukcij in kognitiven razvoj predšolskih otrok.

Creative Set Square je 2-D in 3-D sestavljanka, ki je opremljena tudi z 39 karticami aktivnosti. V njej najdeš številne predloge za ustvarjanje in zabavne izzive za majhne otroke in odrasle. A  prava zabava se bo pričela, ko začneš uporabljati moč svoje domišljije. Leseni kosi zanimive sestavljanke so opremljeni z lesenim pladnjem, ki se uporablja za sestavljanje kock v okvirju. V pladnju so kocke lepo shranjene in zato je to tudi odlična igrača za igro kamorkoli greš. Kreativni set Kvadrat je idealen za kombiniranje z drugimi Grimms gradniki in figuricami za neomejene možnosti igre.

Okolju in otroku prijazna lesena sestavljanka je fantastična igrača za izpopolnjevanje veščin reševanja problemov. Tudi odlična izbira izobraževalne igrače za vsakega nadobudnega arhitekta ali inženirja. Dovoli svojemu otroku, da izboljša svoje logične sposobnosti preprosto z učenjem skozi igro. To je idealen lesen ustvarjalni komplet za domače učitelje, ki se radi ukvarjajo z otrokom in ljubitelje Steiner pedagogike. Grimms igrače že malega otroka seznanjajo z geometrijo in oblikami. Mlajši otroci bodo navdušeni nad različnimi oblikami in svetlimi barvami lesenimi kock.

Kosi lesene sestavljanke v tej etično izdelani leseni igrači so izdelani iz trajnostnega lipovega lesa in obarvani z barvo na vodni osnovi. Leseni pladenj meri 15 cm x 15 cm. Je tudi odlična potovalna igrača s katero se zlahka zamotiš vedno in povsod, kjerkoli si. Primerno od starosti 3 let, priporočeno za 5+

Šifra izdelka: 43311
EAN: 4048565433112

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ustvarjaj dvodimenzionalne grafične vzorce in tridimenzionalne oblike s Creative Puzzle Square. Praktično igranje in gradnja kubusa je neprecenljiva pri razvoju fino motoričnih sposobnosti in prostorskega razmišljanja. V setu je 12 kosov lesenih kock, plus knjižica z 39 predlogi in izzivi. Materiali so lipov les, barva na vodni osnovi, lesen pladenj, rastlinski oljni zaključek igrače in FSC certificiran papir knjižice z izzivi. Velikost okvirja 15 x 15 cm. Priporočena starost 5+ Starostni razred - varnost igrač 3 leta. Opozoril!! Nevarnost dušenja! - Majhni deli! Ni za otroke mlajše od 3 let!

Grimms igrače se od samega nastanka spogledujejo po izobraževalnih principih Waldorf - Steiner. Ti zagovarjajo učenje s premišljeno, ustvarjalno igro brez hitrega tempa. Igrače so pomemben del učne izkušnje in waldorfske igrače Grimms so narejene iz naravnih materialov, lepih in poenostavljenih. Delna nestrukturiranost lesenih igrač Grimm's, to je pomanjkanje podrobnosti, omogoča otroku, da s svojo domišljijo zapolni 'praznino' nestrukturirane igrače. Grimms igrače se lahko uporabljajo za igro na veliko načinov v številnih scenarijih ustvarjalne igre. Brez v naprej določenih pravil! Igrače, ki jih navdihuje filozofija Waldorf, so čudovito senzorične - taktilne in vabijo otroka, da se igra z njimi. Lesene kocke so narejene iz trajnostnega lipovega lesa. Ker niso lakirane, pri gradnji domiselnih konstrukcij ne bodo zlahka zdrsnile ena z druge.

Zakaj imamo radi Grimms igrače?

Grimm's lesene igrače so vrhunske kakovosti in njihova privlačnost je brezčasna. Kreativne igrače imajo zate v ponudbi številne, originalno oblikovane lesene igrače priljubljenega nemškega izdelovalca naravnih lesenih igrač. V naši izbrani ponudbi zlahka najdeš mojstrsko in ročno izdelane lesene montessori Grimms igrače, ki ustrezajo vsakemu razvojnemu obdobju otroka od dojenčka naprej. Ropotuljice, ki jih dojenček z veseljem stresa, lesene kocke za kreativno sestavljanje, tukaj je znamenita Grimms mavrica v vseh barvah in velikostih, nova piramida Grimms ali karkoli si zaželiš.

Vse Grimms igrače so priljubljene lesene igrače v katere se lahko zaljubi vsak otrok. Kakovost teh igrač je vrhunska in prepričani smo, da jih bodo cenili ne le vaši otroci, ampak tudi vaši vnuki.

Grimmsove izobraževalne in razvojne lesene igrače za dojenčke, malčke in otroke so ročno izdelane v Evropi,  iz masivnega jelše, lipe, bukve in javorja. Ves les prihaja iz trajnostno upravljanih evropskih gozdov. Igrače, ki jih ročno izdelujejo v izbranih delavnicah so premazane z naravnimi barvami in olji. Vsaka barva in lak, ki je uporabljen za zaključek tvoje ljubeče izdelane Grimms igrače, je popolnoma neškodljiva in poudari naravno lepoto lesa, kar omogoča tem lepim lesenim igračam, da zasijejo v polnem sijaju.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Lesene kocke Creative Set Square

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.