Grimm's

GRIMM'S Lesene kocke Velika stopničasta Piramida

Grimm's
152.95 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

152,95 €
Quick overview:

Grimms Velika stopničasta Piramida, je tako velika in tako lepa, da jemlje dih!


Velika stopničasta Piramida Grimm's je sestavljena iz 100 kosov lesenih kock obarvanih v mavrične barve, ki so različnih oblik in velikosti od 4 do 20 cm. Velika Piramida Grimms je ogromen komplet lesenih gradnikov za gradnjo vsega kar si želiš. 100 lesenih kock zloženih v obliko fascinantno obarvane Grimms piramide neubranljivo vabi k igri vsakega otroka od 3. leta dalje. In tudi odraslega seveda. To so tako atraktivno oblikovane lesene kocke, da jih takoj vzameš v roke in pričneš z igro! Brez čakanja. Ne glede na to koliko let imaš. Ročno izdelane in obarvane lesene kocke v čudovito pristnih mavričnih Grimm's barvah se stopničasto dvigujejo v piramido in napolnijo kar  44,5 x 44,5 cm velik lesen pladenj.

Želiš zgraditi KItajski zid, rimski kolosej, akvadukt, modernistično skulpturo? Karkoli in kakorkoli želiš, z Grimms kockami Velika piramida je možno zgraditi vse. Tako preprosto je to! Če jih kombiniraš drugimi Grimms igračami dobiš neskončen seznam igre. Otrok bo neskončno užival, ko bo sestavljal, razstavljali svoje piramide in gradil še marsikaj drugega. 

V waldorfskem slogu izdelane lesene kocke Grimms Piramida so odlična montessori igrača za igro in učenje skozi igro na nešteto načinov. Sestavi stezo za frnikole, ustvarjaj vzorce in slike, uporabljaj kocke kot sestavine za kuho v otroški kuhinji ali kot pisane matematične pripomočke. Razvrščaj jih po barvi in velikosti in štej. Uživaj v samostojni igri s kockami Velika Piramida ali ji kombiniraj z drugimi lesenimi igračami iz naše ponudbe Grimm's za ustvarjalno, naravno igro.

Šifra izdelka: 42090
EAN: 4048565420907

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

100 lesenih kock Grimm's Velika stopničasta Piramida sestavlja nujen gradbeni komplet za gradnjo igre in domišljije otroka od 3. leta dalje. Različno odmerjene dolžine kock od 4 do 20 cm so idealne za toliko stvaritev. S 4 cm debelimi kockami lahko gradiš zidove, stolpe, hiše s pohištvom, gradove in še veliko več. Komplet velike lesene montessori igrače je primeren že od 3. leta starosti dalje. Waldorfski komplet atraktivne lesene igrače Grimm's je idealen za prostorski »dekor«, saj vabi vso družino k igri. Lesene kocke velika Piramida so čudovita dopolnitev vsem drugim Grimms gradnikom. Z gradnjo z lesenimi kockami otrok razvija igro, ki krepi razvoj fine motorike in prostorsko razmišljanje. Odlične so za razvoj koordinacije oko-roka, razvoj veščine uporabe rok in nenazadnje kreativna igra z njimi razvija domišljijo otroka. 

Podrobnosti igrače:

  • 100 lesenih kock dolžine od 4 do 20 cm in debeline 4 cm v lesenem pladnju.
  • Materiali uporabljeni za izdelavo so masiven lipov les, naravna barva na vodni osnovi, rastlinska olja.
  • Velikost lesenega okvirja je 44,5 x 44,5 cm.
  • Opozorila! Majhni deli predstavljajo nevarnost zadušitve! Ni za otroke, mlajše od 3 let!

Zakaj imamo radi Grimms igrače?

Grimms igrače se od samega nastanka spogledujejo po izobraževalnih principih Waldorf - Steiner. Ti zagovarjajo učenje s premišljeno, ustvarjalno igro brez hitrega tempa. Igrače so pomemben del učne izkušnje in waldorfske igrače Grimms so narejene iz naravnih materialov, lepih in poenostavljenih. Delna nestrukturiranost lesenih igrač Grimm's, to je pomanjkanje podrobnosti, omogoča otroku, da s svojo domišljijo zapolni 'praznino' nestrukturirane igrače. Grimms igrače se lahko uporabljajo za igro na veliko načinov v številnih scenarijih ustvarjalne igre. Brez v naprej določenih pravil! Igrače, ki jih navdihuje filozofija Waldorf, so čudovito senzorične - taktilne in vabijo otroka, da se igra z njimi.  Lesene kocke Velika stopničasta Piramida so narejene iz trajnostnega lipovega lesa. Ker niso lakirane, pri gradnji domiselnih konstrukcij ne bodo zlahka zdrsnile ena z druge.

Dodatne informacije

ProizvajalecGrimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Lesene kocke Velika stopničasta Piramida

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.