Grimm's

GRIMM'S Posodice Lollipop Set

Grimm's
25.95 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

25,95 €
Quick overview:

Grimm's Posodice Lollipop Set so komplet petih posodic za zlaganje v super modri in zeleni barvi, ki bodo dajale čudovit navdih za igro od prvega rojstnega dne do začetka šole!


Grimms posodice Lollipop Set so igrače, ki bodo malčkom nudile za cel ocean igre. Ti bodo radi zlagali te lesene skodelice, jih vstavljali eno v drugo in iskali igrače, skrite v njih. Večji otroci se bodo zelo zabavali, ko jih bodo vključili v sklope drugih lesenih gradnikov za prosto igro ali jih uporabili v otroški kuhinji, ko bodo potrebovali sklede, skodelice in lončke najlepših barv. Posodice so ročno izdelane so iz masivnega lesa jelše in obdelane z naravno barvno glazuro na vodni osnovi v čudoviti paleti roza, rdeče in rumene barve, pri čemer je največja skodelica obarvana roza.

Lesene posodice Grimm's so vsestranski komplet lesene kreativne igrače, ki ga priporoča Good Toy Guide, prav tako pa bo ta "Spiel Gut" hit waldorfska igrača všeč vsakemu ljubitelju montessori igrače. Navodil za prosto igro s posodicami ni, uporabljajo se brez pravil in na nešteto načinov.

Kakovost Grimm's posodic je vrhunska in njihova privlačnost je brezčasna! Prepričani smo, da jih bodo cenili ne le vaši otroci, ampak tudi vaši vnuki. Ta naravna lesena igrača je primerna od 1. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 10353
EAN: 4048565103534

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Komplet skledic Grimms Lollipop Set je vsestranska igrača, ki mora poiskati pot v vsako otroško sobo. Grimm's montessori igrače so idealne za prosto igro in učenje skozi igro. Razvrščanje, zlaganje in gradnjo, kuhanje v otroški kuhinji in igro z loose-parts ... in in in. Za domišljijsko igro! Komplet lesene kreativne igrače Grimm's Posodice je za igralno vrednost prejel pečat »spiel gut« in dobra igra je zagotovljena.  5 kosov posodic iz masivnega lesa jelše je lepo sestavljenih ena v drugi. Premer je 9 cm.

Zakaj imamo radi Grimms igrače?

Grimms igrače se od samega nastanka spogledujejo po izobraževalnih principih Waldorf - Steiner. Ti zagovarjajo učenje s premišljeno, ustvarjalno igro brez hitrega tempa. Igrače so pomemben del učne izkušnje in waldorfske igrače Grimms so narejene iz naravnih materialov, lepih in poenostavljenih. Delna nestrukturiranost lesenih igrač Grimm's, to je pomanjkanje podrobnosti, omogoča otroku, da s svojo domišljijo zapolni 'praznino' nestrukturirane igrače. Grimms igrače se lahko uporabljajo za igro na veliko načinov v številnih scenarijih ustvarjalne igre. Brez v naprej določenih pravil! Igrače, ki jih navdihuje filozofija Waldorf, so čudovito senzorične - taktilne in vabijo otroka, da se igra z njimi. Grimm's izobraževalne in razvojne lesene igrače za dojenčke, malčke in otroke so ročno izdelane v Evropi,  iz masivnega jelše, lipe, bukve in javorja. Ves les prihaja iz trajnostno upravljanih evropskih gozdov. Igrače, ki jih ročno izdelujejo v izbranih delavnicah so premazane z naravnimi barvami in olji. Vsaka barva in lak, ki je uporabljen za zaključek tvoje ljubeče izdelane Grimms igrače, je popolnoma neškodljiva in poudari naravno lepoto lesa, kar omogoča tem lepim lesenim igračam, da zasijejo v polnem sijaju.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Posodice Lollipop Set

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.