Več pogledov

Headu

HEADU Miselna igra Prej in potem

Headu
9.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,99 €
Quick overview:

Headu Miselna igra Prej in potem je odlična za zabavno poigravanje s časom in učenje povezovanja dogodkov!


Loti se Miselne igre za otroke Headu Prej in potem, da boš vedel kako postaviti zaporedje dogodkov v pravilen kronološki red. Igraj se s časom in z dogodki povezanimi v časovnih okvirjih.

Za otroka od 3. do 6. leta je Miselna igra Prej in potem imenitna didaktična igrača s katero se bo ta preprosto naučil povezovati čas in dogodke v njem. Kaj je prej, kaj potem, kaj je prvo in kaj je zadnje? Vse je lepo prikazano na 27 karticah zabavne miselne igre za otroke, ki se sestavljajo v zaporedjih treh kosov. Da pa boš vedel, da je rešitev prava so ti v pomoč rumeni smeškoti, ki se ti nasmehnejo z vseh treh pravilno vstavljenih kartic.

Šifra izdelka: 8059591427033
EAN: 8059591427033

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Postavljaj stvari v pravilen kronološki red in ko ti bo to uspelo se ti bodo vsi smeškoti nasmehnili. Zabavno oblikovani Headu montessori učni pripomočki za predšolske otroke od 3. do 6. leta bodo poskrbeli, da boste tudi pri vas doma vsi nasmejani. Lepo je, ko se otrok igra in se zadovoljen nauči novih veščin in stvari.

Dobro je vedeti:

Pri didaktični igrači Headu Prej in potem se otrok naučite povezati čas! Linearno zaporedje časa prej, potem in nazadnje in ciklično ponavljanje dogodkov v času. S pomočjo odlično zastavljene razvojne igrače za predšolske otroke se boste naučili pogovarjati o dogodkih v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. In jih pravilno umestiti v časovno zaporedje. Navidezno preprosta reč - za odraslega, za predšolskega otroka pač niti ne tako samoumnevna.

Zabavna miselna igra spomina Headu otroka sreča s časovnimi zaporedji in življenjskimi cikli živali in ljudi. Spoznava ga z učinkom vzrok - posledica. Kartice so oblikovane tako, da zaradi vsega naštetega ponujajo priložnost za nadaljno raziskovalno igro in kreativno ustvarjanje novih dejavnosti.

Postavljajte stvari v pravilen kronološki vrstni red ... če vam bo uspelo, boste dobili nasmeh na vseh obrazih! Potem je tu še zabavna loto igra - Preizkusite svoje sposobnosti spomina s to tradicionalno igro Loto! In ustvarjaj zgodbe, ki si jih lahko izmisliš s prijatelji.

  • Učenje cikličnega in linearnega časa, razvoj logike, fine motorike in bogatenje besednega zaklada.
  • S.T.E.M. igrača
  • Število igralcev 1+
  • Vsebina kompleta 1 kronološka tabla, 27 sekvenčnih kartic; 9 kontrolnih kartic, navodila in nasveti.
  • Izdelano v Italiji - Made in Italy.
  • Avtor Headu Research Center.
  • Ilustrator Jean Claude.
  • Teža izdelka 0,4 kg.
  • Dimentije škatle 6,10 x 18,8 x 18,8 cm.
  • Primerno za otroke stare od 3 do 6 let.

Dodatne informacije

ProizvajalecHeadu

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HEADU Miselna igra Prej in potem

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.