Herding Young Collection

Herding podjetje je ustanovljeno že davnega leta 1918! Sčasoma je postalo vodilno trgovsko podjetje za posteljnine in hišni tekstil.

Herding sodeluje tudi z Disneyjem od leta 1957 in s tem sodelovanjem je pričela nastajati priljubljena otroška in mladinska posteljnina. Kakovostna Herding Young Collection posteljnina za otroke nudi pravo izbiro za vse okuse. V naši ponudbi je posteljnina za dojenčke, malčke, mladostnike in tudi odrasle.

Babybest® je blagovna znamka Herdinga-a, ki je nastala iz ljubezni do vašega dojenčka!

Posteljnine za dojenčke Babybest® zagotavljajo ljubkost in varnost že od prvega dne. Babybest® pomeni trajnostno kakovost, odgovornost in izkušnje. Herding že približno 60 let izpolnjuje najvišje zahteve s Premium blagovno znamko Babybest®. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam natančno podjetjte natančno ve kakšne so potrebe mladih staršev in njihovih potomcev.

Trendovska otroška in mladinska posteljnina in hišni tekstil Herding.

Svobodno sledimo motu »kakovost namesto bleščic«, zato se osredotočamo na preverjeno kakovost in razvijamo praktične posteljnine in hišni tekstil  za vsakdanje življenje staršev in otrok. Dobro počutje vsakega posameznika je zelo pomembno. Zato nenehno razvijajo nove izdelke, ki ne izpolnjujejo le visokih zahtev občutljive otroške kože ampak tudi funkcionalnosti in videz.

Ljubeče oblikovana ponudba babybest® posteljnine za dojenčke in malčke vključuje široko paleto izdelkov, ki vašim dojenčkom nudijo varnost in zaščito za miren in zdrav spanec. Prepričajte se!

Hišni tekstil in posteljnina Herding pričarajo nasmeh na obraze staršev in otrok. Bodisi zato, ker je otroška posteljnina neverjetno ljubka bodisi zato, ker dobiš vtis, da je mladinska posteljnina predrzna, a smešna obenem. Ali pa zato, ker moraš ob tako zabavni posteljnini pomisliti na najljubši hobi otrok in da je končno prišel čas za izlet, tekmo ali druženje z najboljšimi prijatelji. Do takrat pa vam trendovski hišni tekstil kolekcije HERDING posteljnine Young posladka vsakdan.

Preberi večManj

Izdelki od 19 do 32 od skupaj 32

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 19 do 32 od skupaj 32

Stran:
  1. 1
  2. 2