Slinčki

Slinjenje dojenčka ob izraščanje zobkov in vsako hranenje dojenčka bo z našimi slinčki bolj prijetno za otroka in mamico!

Praktični slinčki so del obvezne opreme za vsakega dojenčka! Ker se dojenčki pač slinijo, moramo mi poskrbeti za ustrezno zaščito pred slino. Slinček to nalogo seveda najbolje opravlja. Učinkovito poskrbi za to, da sline ni tam kamor ta ne sodi. S pravilno uporabo slinčka preprečimo tudi polivanje in mazanje oblačil s hrano.

Nepremočljive rutke za dojenčke za okoli vratu.

Ker so mali jedci še nevešči uprabe svojih ročic in ustec, je slinčkom dana naloga, da prestrežejo vso hrano in pijačo, ki ni pristala tam kjer mora. Trgovina za dojenčke Kreativne igrače ima za vas na voljo veliko različnih slinčkov in rutic. Priljubljene so naše ljubke rutke za dojenčke, ki so zelo modne, imajo premišljen dizajn in navdušujejo mamice z izgledom. Vsak naš silikonski slinček je tudi že postal pravi hit. Nežen silikon slinčka je prijeten na otip, preprost za vzrževanje, pa še super izgledajo silikonski slinčki. Slinček z rokavi zaščiti tudi roke in se dobro obnese tudi kot zaščita pri zgodnjem umetniškem ustvarjanju. Slinček za dojenčke predstavlja zaščito, dobro izbran slinček rutica pa za mamice tudi hranjenje in ustvarjanje v stilu!

Prikaži večManj

Izdelki od 37 do 50 od skupaj 50

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki od 37 do 50 od skupaj 50

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3