Kupon za popust

Darila za fante

Iščete primerne igrače za darilo, ki so ustrezna darila za fante? Igrače za fante 5 let, ki so odlične za razvoj otroške finomotorike, so avtomobilčki Modarri. Sestavljivi otroški avtomobilčki, s pravim vzmetenjem in patentiranim prstnim krmiljenjem, so prava izbira. Tudi kot igrače za fante 8 let so še vedno priporočljivi kot igrače za darilo.

Mlajši fantki bodo izjemno dobro sprejeli igrače za darilo kot so millaminis gasilska, policijska, železniška postaja ali kmetija. Dirkalne avtomobilčke in dirkališče ali otroško letalo sestavljanka.

Millaminis proizvaja igrače iz patentirane pene, ki je nekaj posebnega na trgu. Te igrače za darilo fantom od enega leta dalje do štirih let, ponujajo varno igro v vseh pogledih. Razvijajo finomotoriko, jih učijo spoznavati barve, vozila, oblike, živali. Štiriletniki se celo učijo o prometu in poklicih.

Prav posebno darilo je igrača za fante deček Finn z zmajem. Če dobi še taborniški šotor, komplet za ribolov ali kanu bo to zelo obogatilo otroško igro.

Pravi Must have pa je seveda Bilibo. Za vse fante in deklice od 3 do 6 leta. Obvezna oprema vsakega doma!

Izvirno in lepo darilo za fante od 3 do 8 leta so figurice Oogi. Otroci jih obožujejo. 

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 49

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 49

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3