Kupon za popust

Več pogledov

Bilibo

Na zalogi

30,30 € Cena:
30,30  Cena:

Opcije

* Obvezna polja

Quick overview:

"KAJ JE TO? Zakaj je to? Kako se igra s to igračo?" so vprašanja, ki jih je pogosto slišati, ko odrasli vidijo to kreativno igračo. 
Kaj pa takole - Ko nekdo vpraša kaj je to KREATIVEN OTROK? 
Aha, to je pa otrok, ki bi ga vsi želeli imeti, kajneda.
KREATIVEN OTROK je ustvarjalen otrok. Ustvarjalen je pa zato, ker ima domišljijo in domišljija je pomembnejša od znanja. Tako je rekel Albert Einstein in mi mu verjamemo!
Da bo otrok ustvarjalen, mu morate omogočiti kreativne igrače za igro in mu z njimi ustvariti kreativno okolje tako, da bo čim prej začel razvijati svojo domišljijo. MOLUK igrače so vodilne v svetu kreativnih igrač.

IGRA, UČENJE, RAZVOJ.


 Green eco-friendly toy

Velikokrat nagrajeni Bilibo je znan kot ena najbolj inovativnih in vsestransko uporabnih igrač. Njegova uporaba ne pozna meja. V svoji preprosti obliki skriva mnogo več, kot se zdi na prvi pogled. Bilibojeva kultna oblika školjke v živih barvah pri otrocih takoj vzbudi simpatijo. Spodbuja radovednost, razvija domišljijo, motorične spretnosti in občutek za ravnotežje.


Vse igrače Moluk smo testirali v slovenskih vrtcih in odziv je bil več kot odličen! Izjava vzgojiteljice iz Vrtca Tončke Čečeve  "Zelo zabavno za otroke. Privlačno. Ves čas so prosili za to igračo! Super za razvijanje ravnotežja." 


Če ste otrokom prinesli darila in ugotovili, da se bolj igrajo s škatlami kot vsebino in ignorirajo skrbno izbrane igrače, potem je čas, da pozdravite Bilibo! Je popolna »Open Ended Toy« igrača, s katero bodo otroci iznašli veliko načinov igre.

Fotelj, avto, vrtavka, zibelka za lutke, igrača za v vodo, pesek ali na sneg - Bilibo je vse to in še mnogo več. Torej kaj natančno je Bilibo? En namig za vas - Dejstvo je, da nima priloženih navodil za uporabo! Otroci lahko počnejo z njim kar jim je všeč. Smejoča školjka je dovolj velika, da se v njej zavrtijo otroci različnih starosti ali na obrnjeni vadijo ravnotežje.


- Spodbuja radovednost, razvija čutila, domišljijo in ustvarjalnost.
- Magično privlačen otrokom in zavajajoče enostaven, skriva v sebi mnogo več kot je videti.
- Neomejene možnosti za igro in velik razvojni učinek - Otroke spravlja v gibanje, jim izboljšuje grobo motoriko in pomembno vpliva na zdrav razvoj otroških možganov.
- Posledično so otroci, ki se veliko vrtijo manj hiperaktivni in bolj osredotočeni.
- Za igro kjerkoli; doma, v parku, na plaži, snegu ali v vodi.
- Nagrajen in priznan s strani strokovnjakov za otroški razvoj.
- Brez omejitve teže.
- Nujen za otroke od 2 – 8 let.

Praktično neuničljiva školjka je odporna na udarce in vremenske vplive. Material iz katerega je, se uporablja tudi v prehrambeni industriji, je popolnoma nestrupen in se reciklira.Šifra izdelka:43002-43012

Podrobnosti

Velikost: Ø 39 cm

Ali so plastične igrače lahko zelene?

MOLUK igrače so izdelane iz 100 % recikliranega materiala kot so plastenke za mleko (HD-PE). Igrače niso barvane. Ne vsebujejo kompozitnega materiala, ki se ne reciklira. So brez PVC, brez ftalatov, brez BPA. Izpolnjujejo vse najnovejše evropske in ameriške varnostne standarde.

In najbolj pomembno: Igrače so večnamensko oblikovane, tako da rastejo z otroci in jim ponujajo vedno nove možnosti za igro.

Viri in energija, ki je potrebna za izdelavo igrače je vedno v razmerju z igralno vrednostjo in obdobjem uporabe igrače. V tem pogledu imajo MOLUK igrače izjemen odnos do okolja in puščajo minimalne ekološke sledi.

Naročeni izdelki bodo odposlani že naslednji delovni dan od naročila, najkasneje pa v 2 delovnih dneh. V primeru plačila po predračunu se paket odpremi, ko plačilo prispe na račun podjetja.

Strošek pošiljanja je odvisen od izbire plačila in višine naročila:
- Strošek pakiranja in dostave pri plačilu po predračunu ali s PayPal nakazilom znaša 3,50 EUR.
- Strošek pakiranja in dostave pri plačilu po povzetju znaša 4,50 EUR.
- Strošek pakiranja in dostave pri nakupu nad 55,00 EUR plačajo Kreativne igrače.

Naročilo bo dostavljeno s strani dostavne službe GLS, vendar si Kreativne igrače pridržujejo pravico izbrati drugo dostavno službo.

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Sabina
28. marec 2019 12.57.19 CET

Odlična igrača! Zabava in smeh zagotovljeni

Ocena
5/5
vrtavki
Napisal/-a Albina
24. marec 2019 12.05.11 CET

Najprej smo bili v dvomih glede tega sukača :)
Ko smo ga dobili in pokazali hčerkama pa sva videla da sva zadela v polno.
Deklici sta res navdušeni in kar ne nehata z vrtenjem in se jima vidi da res uživata. Bilibo gre z nami kamorkoli se bomo odpravili, ker je zabava z njim zagtovljena.

Hvala Sofijina izbira

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Ime
26. november 2018 16.50.08 CET

Moj 4 letnik je zelo nerodno začel in sem že mislila, da ne bo kaj prida uporabljal.
Nisem se mogla bolj zmotit!

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Egon
18. oktober 2018 14.32.18 CEST

Kupil sem ga prijateljem za darilo njihovemu 5 letnemu sinu. Boljšega darila nisem mogel prinesti. Razlogov je veliko, našteval ne bom, ker je vse že napisano. Hvala Sofijina izbira in vse dobro!

Ocena
5/5
Ta školjka Bilibo je osrečila mojo nečakinjo. Imajo jo tudi v vrtcu.
Napisal/-a Anton
09. julij 2018 21.59.04 CEST

Ta školjka Bilibo je osrečila mojo nečakinjo. Namreč, ko jo je dobila za darilo, je vsa srečna vzkliknila; "Tako imamo v našem vrtcu" in v istem trenutku je že sedla v njo in se zavrtela.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: Bilibo

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5

Fotografije uporabnikov

Naložite vaše fotografije tega izdelka.

Ste preizkusili izdelek in vam je všeč? Dodajte svoje uporabniške fotografije in objavili jih bomo.