Kupon za popust

Več pogledov

Figurice Oogi Family

Na zalogi

28,00 € Cena:
28,00  Cena:
Quick overview:

Akrobatska družinica Oogi, ki nas zabava z vsemi vrstami vragolij, je inovativen in domiselen komplet akcijskih figuric. Vsi so odlični plezalci in mojstri joge. Radi imajo, da jih mečemo v različne tarče, kamor se prisesajo z rokami, glavo ali nogami. Neskončna zabava in akcija se začne takoj!
Cenovno ugoden komplet in izvirna igrača, ki je bo vsak otrok vesel. 
Zabavni Oogiji so mamljivo privlačni na dotik in čudovito izrazni. Z glavo, nogami in dolgimi, raztegljivimi rokami se lahko prisesajo na katerokoli gladko površino. Oogi figurice puščajo odprt prostor domišljiji in vabijo otroke k igrivemu raziskovanju in preizkušanju, pri čemer otroci vadijo svoje finomotorične sposobnosti in koordinacijo med rokami in očmi. Kriki otroškega navdušenja in nove razsežnosti igranja so zagotovljeni.
Figurice Oogi imajo tudi izjemen terapevtski učinek na otroke. Otroke igra z njimi pomirja, jim izboljšuje koncentracijo in osredotočenost.
Tudi odrasli jih zelo radi primejo v roke in zlepa ne odložijo, saj so se figurice izkazale za izjemno učinkovite pri sproščanju stresa.


Green eco-friendly toy


Stakni skupaj, prilepi na vsako gladko površino, razteguj, poziraj. Figurica Oogi je tukaj, da zaigra veliko različnih vlog! 
V celoti izdelan iz super raztegljive silikonske gume. Opremljen z velikimi priseski na glavi, rokah in nogah. Za našega prijatelja, zabavnega posebneža je skoraj vse mogoče. Prilepi ga na vsako gladko površino, povsod kjer si lahko zamisliš. Nalepi. Močno ga potegni, ga široko razteguj in poslušaj pokljanje priseskov! 
Oogi prihaja iz … No, tega nihče resnično ne ve. Tukaj je, da nas zabava, nasmeji in dovoli domišljiji, da poleti! Dodajte vaši domišljiji dobro močno vajo za raztezanje in recite pozdravljen Oogi!  1. Vzpodbuja fino motorične spretnosti, ustvarjalnost, domišljsko igro

  2. Super fidget igrača za zaposlene roke

  3. Priseski se prilepijo na vsako gladko površino

  4. Roke so neverjetno raztegljive

  5. Enostavno se očisti z vodo in milnico

  6. Jabolčno rdeč ali robidno moder

  7. Izdelan iz super trpežnega, visoko kakovostnega silikona

Šifra izdelka:43150

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

V nasprotju s tradicionalnimi delitvami na lutke za deklice in akcijske figure za fante je Oogi zabaven tako enim kot drugim. Oogi je igrača, ki je primerna za deklice in fante od 3 leta dalje. Izdelan je iz visokokakovostne, neoporečne silikonske gume. Je varen, trajen in enostaven za čiščenje.

Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Ni za grizenje. Nevarnosti zadušitve z majhnimi odtrganimi deli.

Naročeni izdelki bodo odposlani že naslednji delovni dan od naročila, najkasneje pa v 2 delovnih dneh. V primeru plačila po predračunu se paket odpremi, ko plačilo prispe na račun podjetja.

Strošek pošiljanja je odvisen od izbire plačila in višine naročila:
- Strošek pakiranja in dostave pri plačilu po predračunu ali s PayPal nakazilom znaša 3,50 EUR.
- Strošek pakiranja in dostave pri plačilu po povzetju znaša 4,50 EUR.
- Strošek pakiranja in dostave pri nakupu nad 55,00 EUR plačajo Kreativne igrače.

Naročilo bo dostavljeno s strani dostavne službe GLS, vendar si Kreativne igrače pridržujejo pravico izbrati drugo dostavno službo.

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Meta
11. september 2018 10.41.07 CEST

Bili smo na Čarobnem dnevu. Ker nismo zmagali v nagradni igri, smo jih pa kupili. Vseeno zadovoljni treniramo za naslednjič ;)

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Aljaž
09. september 2018 18.02.28 CEST

Videli smo jih pri sosedih. Najprej so bili malo ali pa fejst čudni, ampak otrokoma takoj všeč. Rada se igrata in dolgo se igrata, kar je meni najbolj všeč.
Aljaž

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: Figurice Oogi Family

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5

Naložite vaše fotografije tega izdelka.

Ste preizkusili izdelek in vam je všeč? Dodajte svoje uporabniške fotografije in objavili jih bomo.