Igrače za dojenčke

Vprašanje katere so primerne igrače za dojenčke zveni dokaj preprosto.

Temu pa vendar ni ravno tako. Pogosto novorojenčka pričaka veliko igrač, ki so si zelo podobne ali celo enake, kar je nepotrebno. Za dojenčka so nujno potrebne funkcijske igrače, to so takšne, ki spodbudijo razvoj osnovnih dojenčkovih funkcij. Če poleg tega igrače proizvajajo zvoke, bodo to krasne in najbolj primerne igrače za novorojenčka. Takšne igrače običajno obesimo nad posteljico ali ležišče kjer se sliši njihov zvok. Otroci to radi poslušajo, igračo opazujejo in stegujejo roke proti igrači. Zelo enostaven način za učenje otroka že v zelo zgodnjem starostnem obdobju.

Sprva gre za otrokovo zaznavanje, zato morajo biti prve igrače za dojenčke v čistih in močnih barvah. Tako jih dojenčkovo oko lažje zazna. Na začetku  sta to črna in bela barva zato gre na prvo mesto med igrače za dojenčke 1 mesec, črno bela obroba za posteljico. Naslednja dobra izbira bo mehka knjigica. Tudi glasbeni vrtiljak bo odličen. Ropotuljica sodi med igrače za dojenčke 3 mesece. Med igrače za dojenčke 6 mesecev na prvo mesto po pomembnosti uvrstimo grizalo. 

Nadvse pomemben je material iz katerega so igrače izdelane. Dojenčki se že na otip odločijo ali jim je igrača všeč ali ne. Ali jih pomirja in spodbuja k raziskovanju, ali pa je enostavno nočejo.

Igrače za dojenčka morajo biti izdelane iz najboljših materialov. Takšnih, ki jih že z dotikom privlačijo in pomirjajo. Igrače naj bodo tudi privlačnih in kontrastnih barv, da pritegnejo dojenčkovo pozornost.

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 31

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 31

Stran:
  1. 1
  2. 2
Show More Products
Naročilo nad 60 € bo dostavljeno<br />hitro in brezplačno.

POŠTNINO VAM
PLAČAMO MI

Naročilo nad 60 € bo dostavljeno
hitro in brezplačno.

Za vas skrbno izbiramo lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti.

KER ŽELIMO
ZA OTROKE LE NAJBOLJE

Za vas skrbno izbiramo lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti.

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi. <br />Podatki so pri nas varni!

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

Večje ali redne nakupe.

30-DNEVNA GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

Če si premislite v 30 dneh, nam pošljite igračo in mi vam vrnemo vaš denar.