Več pogledov

Kartice za dojenčke Aktivnosti

29.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

29,90 €
Quick overview:

Iščete odlične kartice za dojenčke, ki jih priporočajo fizioterapevti? Našli ste jih! To so Kartice aktivnosti.


Ali potrebujete odlične razvojne igrače za dojenčke? Črno bela je zakon od prvega dne, ko se otrok rodi in črno bele so odlične Kartice aktivnosti, ki jih je kreiral in izdelal Mali Migec.

Ker je prvo leto za dojenčka ključno pazite, da ga v razvoju ne zamudite!  Karticam aktivnosti so dodane privlačne podobe za dojenčke na eni strani in natančni opisi za starše na drugi strani kartice tako, da boste vsi dobro razumeli za kaj gre.

Igrače od rojstva dalje, igrače za dojenčke 2 meseca ali igrače za dojenčke 6 mesecev? S karticami aktivnosti pokrijete razvojno obodbje otroka od dneva 1 do dneva 365. Torej vso obdobje v katerem otroka imenujemo dojenček.


Nimate več idej kaj bi še lahko počeli z dojenčkom? Imate baby shower pa ne veste kako presenetiti nosečko? Ste prejeli novega člana družine in ne veste kaj so pametne igrače za dojenčke in kaj kupiti, da bi pri tem ne brcnili v temo?

V kompletu 30 izbranih Kartic aktivnosti dobite več kot 20 odličnih namigov kako lahko skupen čas kvalitetno izkoristite. Kartice spodbudijo dojenčka k in mu zbudijo zanimanje za sodelovaanje. Podoba kartic aktivnosti skrbno zasnovana zato bo pritegnila vso pozornost dojenčka.

Kartice za dojenčke so igrača, ki ni navadna igrača in dajejo izjemno dobro motivacijo za gibalne aktivnosti. Črno beli kontrasti so edino kar dojenčka v prvih nekaj mesecih sploh vidi in če mu hočete pritegniti zanimanje mu ga lahko le s črno-belimi kontrasti. 

Natančno opisane aktivnosti na karticah  podpirajo dojenčkovo prirojeno radovednost in ves gibalni potencial, ki ga ima že takoj od rojstva. Ustvarite mu pogoje, da bo lahko dojenček sam dosegel in izkusil svoje lastne gibalne in čutne izkušnje!

Zabavajte se ob igri z vašim dojenčkom. Omogočite mu dragoceno gibanje z znanstvenim pristopom, učenje, pomagajte mu razvijati spretnosti na vseh razvojnih stopnjah.

Zdrav razvoj dojenčka vam bo hvaležen in Kartice aktivnosti Mali migec vam bodo v veliko pomoč.

Starost 0+


Šifra izdelka: MM

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kartice ponujajo 3 težavnostne stopnje z veliko različnih aktivnosti za dojenčka od 0+ 

  • ustvarjanje,
  • raziskovanje,
  • masaža in sprostitvene aktivnosti,
  • gibalne aktivnosti,
  • krepitev fokusa in koncentracije.


Kartice za vse starše, ki se zavedajo, da je prvo leto ključno.

S karticami vam nikoli ni dolgčas. Uporabljate jih na 1001 način. Ustvarjate in si pripravite lasten program in celo svojo lastno gibalno pravljico. Podpirajte dojenčkov razvoj na zabaven način. 

ZGODBA IGRAČE

Kartice aktivnosti so slovenska inovacija. Nastale so s strani avtorice Nine V. Pečnik, ustanoviteljice podjetja Mali Migec, ki je že vse od leta 2015 fokusirana na aktivnosti za zdrav gibalen razvoj dojenčka. Kartice so nastale zato, ker želi s svojim znanjem in idejami pomagati staršem, da se seznanijo z aktivnostmi, ki jih lahko počnejo z zdravim dojenčkom že v prvem letu ter mu s tem pomagajo izboljšati gibalni potencial.

Dodatne informacije

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: Kartice za dojenčke Aktivnosti

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.