VSA NAROČILA PREJETA V ČASU OD 11.7. DO 19.7. BODO ODPOSLANA 20.7.!

Več pogledov

LUCY&LEO Lesena didaktična kocka

Ni na zalogi

Dostava: Izdelek trenutno ni dobavljiv

52,30 € Cena:
52,30  Cena:
Quick overview:

Lucy & Leo lesene igrače - Velika didaktična kocka za zgodnje učenje.


Didaktična kocka ali aktivnostna kocka, je vedno popularna razvojna lesena igrača. Otroku omogoča obilo zabavne igre, učenje in razvoj.

Lesene aktivnostne kocke predstavljajo otroku zabaven izziv. Medtem, ko otrok ugotavlja kako delujejo aktivnosti na petih straneh, se uči zgodnjih matematičnih veščin, spoznava osnove delovanja ure, razvija logiko in krepi fino motoriko.  

Kocka Lucy&Leo je bogato opremljena lesena igrača z dvema vtikankama in desetimi lesenimi liki različnih oblik in barv za vsako. Idealno za prvo učenje barv in razlikovanja oblik. Na vrhu je velik snemljiv labirint, ki je odličen za razvoj koordinacije oko-roka. Ura in leseno računalo sta primerna za učenje osnovnega računanja in delovanja ure

Večina otrok prične razvijati veščine reševanja problemov in koordinacijo oko-roka med 15. in 18. mesecem starosti. Razlikovanja oblik pa bi moral obvladati pri dveh letih starosti. Kocka je torej primerna za igro in razvoj otroka od 15. meseca dalje. 

Trpežna Kocka Lucy&Leo je kakovostna lesena igrača. Izdelana je iz bukovega lesa in vezane plošče. Barvana je z otroku prijazno barvo na vodni osnovi. Varna in zanesljiva igrača za dolgotrajno uporabo. 

Za otroke od 15. meseca dalje.

Šifra izdelka:LL140

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

Mere: Didaktična kocka s stranico 21 cm, labirint višine 19 cm, živahno obarvane lesene kocke - vtikanka. 10 kock, različnih oblik, dolžine 4 cm, ura in leseno računalo abakus.

Varna igrača, ki ustreza evropskim in ameriškim varnostnim standardom. Sestavljena je izključno iz najvarnejših komponent. Naraven les in varna, zelo obstojna, otrokom prijazna barva na vodni osnovi, ki je odporna na slino.

Načini plačila:
- po predračunu,
- po povzetju,
- s PayPal nakazilom.

Strošek dostave:
- pri nakupu do 60 € znaša 3,5 €,
- pri nakupu nad 60 € je dostava brezplačna.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LUCY&LEO Lesena didaktična kocka

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.