Več pogledov

EDX Dinozavri za razvrščanje in štetje (62 kos)

Na zalogi

16,30 € Cena:
16,30  Cena:
Quick overview:

Vedno popularni dinozavri tokrat kot zanimiv igralni set, ki je poleg tega, da je otroku zelo zabaven za igro tudi imeniten učni pripomoček.

Igralni set vsebuje kar 128 otroku zelo privlačnih bitij iz prazgodovine. Nastopa 8 različnih predstavnikov dinozavrov, od strašnega Tiranozavra do plahega Brahiozavra.

Kakovosten, mehak material prijeten na otip, pritegne otroka k igri. Dinozavri so izdelani s podrobnostmi pravih živali.  

Idealen set za učenje štetja, razvrščanja, ustvarjanja vzorcev in preprostih matematičnih vaj seštevanja, odštevanja, množenje in deljenja.

Da bo igranje še bolj zabavno priporočamo za dodatek k igri še pinceto in posodice za razvrščanje, ki so perfekten dodatek k vsakemu igralnemu materialu za razvrščanje!

Razvrščanje je zelo pomembno za razvoj finih motoričnih sposobnosti predšolskega otroka. Ta veščina postopoma pripravi roko otroka na pisanje, odgovorna pa je tudi za razvoj govora. Poleg tega igre s temi  figuricami učijo otroka umirjenosti, osredotočenja, zbranosti, vztrajnosti!

Ta igrača omogoča tudi obilo načinov kreativne proste igre, ki spodbuja razvoj domišljije. 

Šifra izdelka:53082

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Velikost: cca. 5 cm

Vsebina: skupaj 62 dinozavrov, 8  različnih vrst (stegosaurus, brachiosaurus, euoplocephalus, triceratops, tyrannosaurus rex, spinosaurus, pterodactyl in parasaurolophus), v 6 barvah (rdeča, modra, zelena, rumena, vijolična, oranžna).

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Načini plačila:
- po predračunu,
- po povzetju,
- s PayPal nakazilom.

Strošek dostave:
- pri nakupu do 60 € znaša 3,5 €,
- pri nakupu nad 60 € je dostava brezplačna.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: EDX Dinozavri za razvrščanje in štetje (62 kos)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.