Več pogledov

EDX Morske živali za razvrščanje in štetje (84 kos)

Na zalogi

Dostava: 1-2 dni

19,00 € Cena:
19,00  Cena:
Quick overview:

Nekatere morske živali živijo v globinah blizu dna morja, nekatere živijo pod plitvino, nekatere pa na obali. 

Morske živali za štetje in razvrščanje pa boste našli v tem barvitem igralnem setu. Kar 14 različnih jih je in v tem bogatem kompletu je 84 kosov teh čudovitih živalic. 

Kakovosten, mehak material prijeten na otip, pritegne otroka k igri. Predstavnice morskega sveta pa so izdelani s podrobnostmi pravih morskih živali.  

Idealen set za učenje štetja, razvrščanja, ustvarjanja vzorcev in preprostih matematičnih vaj seštevanja, odštevanja, množenje in deljenja. 

Da bo igranje še bolj zabavno priporočamo za dodatek k igri še pinceto in posodice za razvrščanje, ki so perfekten dodatek k vsakemu igralnemu materialu za razvrščanje!

Razvrščanje je zelo pomembno za razvoj finih motoričnih sposobnosti predšolskega otroka. Ta veščina postopoma pripravi roko otroka na pisanje, odgovorna pa je tudi za razvoj govora. Poleg tega igre s temi  figuricami učijo otroka umirjenosti, osredotočenja, zbranosti, vztrajnosti!

Ta igrača omogoča tudi obilo načinov kreativne proste igre, ki spodbuja razvoj domišljije. Je odličen pripomoček za učenje barv in krepitev fino motoričnega razvoja otroka.

Šifra izdelka:75100

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Velikost: cca. 4 cm

Vsebina: skupaj 84 morskih živali, 14 različnih vrst (rak, delfin, žaba , jastog, hobotnica, pingvin, tjulenj, morski konjič, morski pes, morska zvezda, skat, mečarica, želva, kit), v 6 barvah (rdeča, rumena, zelena, oranžna, modra, vijolična).

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Načini plačila:
- po predračunu,
- po povzetju,
- s PayPal nakazilom.

Strošek dostave:
- pri nakupu do 60 € znaša 3,5 €,
- pri nakupu nad 60 € je dostava brezplačna.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: EDX Morske živali za razvrščanje in štetje (84 kos)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.