Več pogledov

EDX Pladenj za razvrščanje

Na zalogi

Dostava: 1-2 dni

8,20 € Cena:
8,20  Cena:
Quick overview:

Privlačen velik rumen pladenj je priljubljena in preprosta igrača za razvrščanje in štetje, ki bo prevzela osrednjo vlogo tudi pri različnih ustvarjalnih dejavnostih otroka.


Vse bolj priljubljene preproste igrače za razvrščanje in štetje nudijo otroku veliko različnih možnosti za igro. Pladenj za razvrščanje in štetje je igrača, ki se je otrok nikoli ne naveliča. Otroci že po svoji naravi radi razvrščajo predmete po obliki, barvi in velikosti. Dajte otroku pladenj z ustreznim materialom za razvrščanje in prepustite ga igri. Presenečeni boste, ko boste videli kako otrok sam in brez navodil začne igro razvrščanja.

Domiselno oblikovan pladenj je izdelan po principu montessori igrače in otrok ga bo z veseljem uporabil za igro in učenje. Zgodnje učenje osnovnih matematičnih veščin skozi igro, se izkaže za zelo pomembno dejavnost, ki pomembno vpliva na razvoj otroka. Zanimivost je, da dokazano bolj pripomore h kasnejšim boljšim učnim rezultatom v šoli. Bolj kot zgodenje učenje pisanja in branja!

Ustvarjalna igra brez pladnja za razvrščanje ne bo popolna. Njegova široka možnost uporabe ponuja otroku obilo kreativnih načinov za prosto igro. Tudi, ko pride do umetniškega izražanja otroka s slikanjem, se več kot odlično izkaže saj je nenadomestljiv kot funkcionalna paleta za mešanje barv. 

Kakovosten pladenj  je izdelan iz trpežne plastike, ki bo brez težav prenesla različne načine igre in spada med igrače, ki trajajo. Omogoča samostojno ali družabno igro otrok, ki se radi skupaj lotevajo različnih načinov igre.

Razvrščajte in štejte kar želite ali mešajte v njem barve in ustvarjajte. V trgovini so vam na voljo tudi posebej primerne igrače za razvrščanje. Prikupni medvedki, čudovito izdelano sadje, zanimive morske,domače ali divje živali in celo strašni insekti, ki pa se jih ne boste bali. Tudi vedno priljubljeni dinozavri. Dodajte še pinceto ali čopič in tudi fina motorika bo otroku med igro razvrščanja lepo stekla.

Priporočeno za igro, učenje in razvoj otroka od 3. leta dalje.

Šifra izdelka:72417

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Premer 370 mm, starost 3+

Načini plačila:
- po predračunu,
- po povzetju,
- s PayPal nakazilom.

Strošek dostave:
- pri nakupu do 60 € znaša 3,5 €,
- pri nakupu nad 60 € je dostava brezplačna.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: EDX Pladenj za razvrščanje

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.