Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Otroški tunel Sailors Bay

Little Dutch
20.3575 EURZaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

Cena: 23,95 €

Akcijska cena 20,36 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 20,36 €
Quick overview:

Otroški tunel Little Dutch Sailors Bay je nujna razvojna igrača za vse malčke od 12. meseca dalje!


Plazi se, skrij se in ... pokukaj skozi igralni tunel za otroke Little Dutch Sailors Bay. Otroški tuneli so kakovostne Little Dutch igrače za malčke, ki vadijo številne spretnosti otroka. Si že prišel do konca tunela? Pohiti in ponovi akcijo. Little Dutch šotor tunel je zelo zabavno in tudi zelo popolno skrivališče!

Sailors Bay tunel za plazenje, skrivanje in igro vseh sort je svetlo modre barve in okrašen z dizajnom Sailors Bay. Ko ga ne potrebuješ ga enostavno zložiš in shraniš v priloženo vrečko za shranjevanje. Ne spreglej odlične Little Dutch igrače za malčke, ki bo poskrbela za obilen motoričen razvoj otroka od 12. meseca dalje!

Zakaj in kako vse se lahko uporablja takšen 180x46 cm velik tunel pokukaj še spodaj v lastnosti + prednosti igrače :)

Šifra izdelka: 2010445
EAN: 8712051114156

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Igralni tunel za otroke Little Dutch Sailors Bay je odlična igrača za malčke od 12. meseca dalje. To je poseben šotor tunel, ki otroku zagotavlja zabavno in interaktivno igralno izkušnjo. Otroški tuneli so koristne razvojne igrače za malčke, ki jim omogočajo številne nujne aktivnosti za zgodnji razvoj grobe motorike. Plazenje je pomembna veščina, ki jo otrok  ora osvojiti in igralni tuneli so idealno zasnovani za plazenje. Otroci se radi plazijo skozi predor ven in notri. To je odlična igra, ki pomaga spodbujati razvoje grobe motorične sposobnosti, telesnega jedra in velikih mišic. Idalna je za razvoj koordinacije in prostorske zavesti.

Skrivalnice so ena najljubših oroških igrer, ki jih otroški tunel ravno tako omogoča. Ti namreč idealno služijo kot skrivališča med igrami skrivalnic. Zdaj me vidiš, zdaj me ne vidiš. Otroci se z veseljem splazijo v tunel in se skrijejo pred prijatelji ali bratci in sestricami. Igri krivalnic vedno doda poseben element razburljivosti. S pomočjo otroškega tunela Little Dutch lahko postaviš boljšo progo ali mali poligon z ovirami. Z igralnim tunelom kot eno od postaj bo poligon veliko zanimivejši. Otroci nasplošno radi plazijo skozi tunel in s tem izboljšajo svojo fizično spretnost in ravnotežje.

Idealen je za igro vlog! Tunel je zlahka mogoče vključiti v nove domišljijske igralne scenarije. Predstavlja lahko skrivno jamo, tunel za vlak ali vesoljsko ladjo ali pa postane prijeten brlog za tvoje plišaste živali. Igra z njim spodbuja ustvarjalnost otroka in pušča domišljiji prosto pot. Če nanj prtitrdiš še senzorične igrače ali materiale bo poskrbel za senzorično igro. Nanj obesiš nagubane teksture, ki predstavljajo okna, zavese za vrata skozi katere lahko otrok kuka in vstaviš različne igrače na otip. Otrok bo med plazenjem skozi tunel raziskoval te čutne značilnosti in stimuliral svoje čute.

Igralni tuneli so primerni tudi za skupinsko igro, ki razvja socialno interakcijo otroka. Otroci se lahko izmenično plazijo skozi predor ali ustvarjajo igre, ki vključujejo več otrok, ki hkrati uporabljajo predor. To spodbuja družabno interakcijo, sodelovanje in timsko delo.

Plazenje skozi igralni tunel zahteva poseben fizični napor, ki pomaga otrokom, da ostanejo aktivni. To je lahko zabaven način za vključitev gibanja v čas igre doma, zlasti v hladnejših ali deževnih dneh, ko so dejavnosti na prostem omejene. Ne pozabite nadzorovati mlajših otrok, medtem ko uporabljajo igralne tunele. Še posebej, če so zelo majhni ali uporabljajo tunele prvič. Prepričajte se, da so tuneli postavljeni na varen in stabilen način, ter vedno upoštevajte smernice proizvajalca za uporabo in priporočila glede starosti.

Podrobnosti:

  • Dizajn in barva Little Dutch Sailors Bay. 
  • Material poliester.
  • Velikost180 x 46 cm.
  • Vrečka za shranjevanje.
  • Najnižja priporočena starost 12+ mesecev.

Dodatne informacije

ProizvajalecLittle Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Otroški tunel Sailors Bay

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.