Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Traktor igrača

Small Foot
12.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,99 €
Quick overview:

Lep, lesen zelen traktor igrača, pripelje podeželjsko življenje naravnost v otroško sobo!


Lušten lesen traktorček Small Foot veselo brni gor in dol po kmetiji. Z robustnimi gumiranimi kolesi se zlahka ves dan podi po poljih in gozdovih kmetije. Enostaven oprijem za male prste daje malim kmetovalcem veliko prostora za kreativno igro.


Zelen traktor igrača za najmlajše, takoj navduši vsakega že najzgodnejšega ljubitelja idiličnega življenja na kmetiji. Vrtljivi žarometi in mehko zaobljeni robovi in vogali lesenega traktorja so kot nalašč za nežen prijem malih rok. Prijetno zaobljene površine in privlačna zelena barva so kot magnet za prste in oko malih poznavalcev dobrih lesenih igrač.

Na lesenemu traktorju igrači Small Foot, bo skrb za živino, spravljanje pridelkov in prevoz blaga po kmetiji delo, ki bo potekalo kot za šalo.

Novega zelenega, lesenega traktorja igrače se veseli vsa kmetija. Zelo radi se bodo vsi na kmetiji zapeljali z njim naokoli po kmetiji, ko bo čas za spravilo pridelkov, grabljenje sena ali celo v gozd po drva. Razburljivo!

Igra, učenje, razvoj od 18. meseca dalje dalje.

Šifra izdelka: 11078
EAN: 4020972110787

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Je polje že obdelano? Zelen traktor igrača Small Foot takoj navduši vsakega malega ljubitelja idiličnega življenja na kmetiji. Mehko zaobljeni robovi in vogali lesenega traktorja so kot nalašč za nežen prijem malih rok. Prijetno zaobljene površine in privlačna zelena barva so kot magnet za prste in oko malih poznavalcev dobrih lesenih igrač. Novega lesenega traktorja igrače se razveseli vsa kmetova družina. Zelo radi se vsi skupaj zapeljejo z njim naokoli po kmetiji, ko je čas za spravilo pridelkov, grabljenje sena ali celo v gozd po drva. Razburljivo!

Dimenzije 13 x 7 x 10 cm, starost od 18. meseca dalje.

Dodatne informacije

ProizvajalecSmall Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Traktor igrača

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.