Punčke

Kakšne punčke dobro vplivajo na razvoj zdrave samopodobe deklic?

Prve in najbolj prepoznavne so žal še vedno punčke Barbie! Zakaj? Njeno veličanstvo Barbie, je nastalo konec pedesetih let prejšnjega stoletja in se ohranilo vse do današnjih dni. Manj znano je, da Barbie punčkam botrujejo nemške punčke Bild Lilli doll, ki so bile navdih za kopiranje družbi Mattel. Kakorkoli Mattel je izdelal in prodal več kot milijardo Barbie punčk - Tako se je pričela industrija princesk po vsem svetu!

Barbie so fashion doll's oziroma modna lutke. Punčkam so dali telo najstnice ali odrasle ženske, ki je oblečeno tako, da reflektira modne trende in določen življenjski slog.

Punčke Barbie imajo pomemben vpliv na družbene vrednote. Vitke, dolgonoge in lepo oblečene 'Barbike' so uspešne in odrasle ženske, ki rade kažejo svoj sexy izgled! Igra z Barbie punčkami idealizira uspešno vzpenjanje po družbeni lestvici in vrhunski življenjski slog, ki si ga deli s svojimi premožnimi prijatelji! Pa je to dobro za razvoj zdrave samopodobe deklic???

Ste se kdaj vprašali ali in kako vpliva igra s punčkami na razvoj zdrave samopodobe deklic?

Pri deklicah je igra vlog zelo priljubljena in igrače, ki zavzemajo osrednji prostor te priljubljene igre, so zagotovo punčke. Igra s punčkami se prične že zelo zgodaj. Do tretjega leta starosti so najbolj primerne mehke, ljubkovalne punčke in dojenčki. Po tretjem letu jih deklice že rade zamenjajo s punčkami, ki imajo več dodatkov in nudijo bogatejšo igro vlog. Tukaj se pojavi veliko različnih ponudnikov in izbiramo lahko med široko paleto punčk. Žal pa ni vsa ponudba najbolj primerna in nekatere punčke celo ne vplivajo dobro na razvoj zdrave samopodobe deklic.

Sexy zdravnice, sexy tajnice in tenis igralke ali zelene pošasti iz vesolja in podobne, verjetno ne sodijo med punčke, ki bi imele dober vpliv na razvoj zdrave samopodobe deklic. Zato smo za vas iskali in tudi našli za deklice najbolj primerne in najboljše punčke za vašo deklico!

Med najbolj primerne punčke za punčke, kar jih je danes na trgu, zagotovo spada Lottie punčka. Izdelana je za otroke in s pomočjo otrok. 

Lottie punčke omogočajo deklicam zdravo igro, kjer radovednost vodi do odkritij, domišljija pa lahko neovirano zdivja. Lottie punčka se oblači v otroška oblačila, ki so lepih barv, prijetna na dotik in izdelana z vsemi krojaškimi podrobnostmi. Priloženi so igralni seti, ki spodbujajo deklice k igranju v naravi in gibanju na prostem. Lottie punčke so arheologinje, astronavtke ali prostovoljke v zavetišču za živali, kjer skrbijo za muce in kužke. So športnice, jezdijo konjiče, rade imajo naravo in deskajo na morju.  Šolarke, ki rade hodijo v šolo, plešejo balet, opazujejo zvezde. Rade počnejo vse kar počnejo otroci.

Punčka Lottie je ustvarjena s pomočjo otrok in otroci so tisti, ki se radi igrajo z njo. Prava izbira za vstop v čudoviti svet otroških punčk, so punčke Lottie! Nagrajena in priporočena igrača za deklice od 3. leta dalje! Tako s strani strokovnjakov kot staršev in otrok po vsem svetu! Kreativni dodatki za punčke in kreativna igra z njimi bodo navdušili vsako deklico.

Lottie punčka ni odrasla ženska in ima telo v razmerju 9-letnega otroka in stoji sama, na svojih nogah. Le glava te najbolj ljubke punčke, je vsem na ljubo nekoliko večja, kajti le kdo se ne igra rad z urejanjem pričesk?

Lastnosti + prednosti punčk Lottie

Zanimiva igra s punčkami Lottie in dodatki za igro odlično vpliva na razvoj zgodnje fine motorike otroka. Ko se punčke že pri treh letih spoznajo z Lottie, jo oblačijo, slačijo in se igrajo z natančno izdelanimi dodatki izdatno vadijo spretnost prstov in uporabe rok.  Zaradi raznolike, zabavne in poučne igre, punčka Lottie močno vpliva tudi na kasnejšo diverziteto v poklicih. Otrok se skozi igro spozna z različnimi poklici in veliko nauči o svetu, ki ga obdaja. Zato se bo tudi bolje, lažje in pravilno odločal kaj in kako početi v življenju!

Igrače za punčke niso samo punčke, a deklice se bodo vedno rade igrale z njimi! Na trgu ogromna ponudba punčk, ki pa žal ni vsa primerna in potrebno je znati izbrati. Seveda morate tudi imeti kje izbrati. Otroku mora biti izbrana igrača koristna za razvoj, zato se je treba prepričati, da bo dobil pravo igračo.

Lottie punčke sodijo med tiste igrače za punčke, ki jih deklice obožujejo. Je prejemnica preko 30 mednarodnih nagrad in bo najboljša družba vaši deklici.

Otroštvo mora biti prostor rezerviran za igro, kjer je edina omejitev za igro - čas za spanje!  Zdrava igra z Lottie punčkami,  v vseh pogledih omogoča zdrav razvoj vaše deklice in ta je pogoj za njeno lepo in uspešno prihodnost!

Uprimo se industriji princesk
. Preberi 7 nasvetov za vzgojo deklic v 21. stoletju!

Bodi pogumna bodi drzna, bodi ti!

PUNČKE LOTTIE

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 45

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 45

Stran:
  1. 1
  2. 2
Show More Products

ZA OTROKA
LE NAJBOLJE

Skrbno izbrani izdelki najvišje kakovosti.

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

V 30 dneh nam pošljite izdelek.
Mi vam vrnemo denar.