Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Dojenček igrača Emilia

Small Foot
34.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

34,99 €
Quick overview:

Dojenček igrača Emilia za zabavno igro in učenje socialnih veščin.


Small Foot dojenček igrača Emilia 40 cm je kvalitetno izdelana igrača in otrokom najljubši dojenček. Majhni otroci obožujejo igranje z dojenčki igračami, saj se radi vživijo v igranje vlog.

V kolekciji proizvajalca je dojenček Emilia oblečena v roza pajac, ima copatke, dudo in nosi svojo ljubko kapo. Izgleda naravnost srčkano! Nič ne preseneča, da vsi otroci želijo poskrbeti zanj. Zraven ima ljubko odejico in je takoj pripravljena, da se vseli k najmlajšim mamam in očetom.

Z dojenčkom igračo dobi otrok poleg zabavne igre pomemben učni pripomoček, ki je otroku v pomoč pri razumevanju pravilne predstave o družini, razlik med punčkami in fanti, spoštovanju vseh ljudi in drugačnosti.

Dojenčki igrače Small Foot iz te kolekcije niso na baterije in so takšne kot so, atraktivne na videz, vendar pristne. Otrok bo lahko dojenčka igračo Emilia hranil, negoval, preoblačil. S tem bo uril spretnosti prstov, ročne spretnosti. Učil se bo odgovornosti, razvijala se bo empatija, ki je za dobre medosebne odnose in razumevanje človeka še kako potrebna. Takšna igra je pomembna za kognitivni razvoj, za otrokovo domišljijo. Skozi igro vlog se bodo razvijale govorne spretnosti in bogatil besedni zaklad. Zato so torej dojenčki igrače še kako pomembni v otrokovem obdobju razvoja.

Priporočeno za IGRO, ZABAVO in RAZVOJ otroka od 2 leti dalje.

Šifra izdelka: 2735
EAN: 4020972027351

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Igrače dojenčki so ene najstarejših igrač. Razlog, da so tako priljubljene med otroki je pravzaprav ta, da predstavljajo njih – torej otroka samega. Skozi takšno igro otrok lažje razume sebe, svet okrog sebe in se skozi igro vlog postavlja v različne situacije, komunicira in rešuje ''probleme''. Takšna igra ima številne prednosti. Sicer je bolj priljubljena med punčkami, a privabi tudi dečke. Small Foot je ustvaril kvalitetno in prikupno igračo dojenčka Lucasa, ki bo otroka pritegnil tudi s svojim stilom v modri barvi.
Otrok bo skozi igro lahko vadil motorične spretnosti, spretnosti prstov, ga preoblačil, hranil, negoval, pestoval. Zabavno igranje se bo nadaljevalo v razvoj otrokove domišljije, govora in bogatenje besednega zaklada ter igranje vlog. Učil se bo značilnosti družinskega življenja z otroki, odgovornosti in empatije. Igrače dojenčki so odlična izbira za darilo otroku za vsako priložnost!

Podrobnosti:

  • Velikost igrače: 40 x 23 x 12 cm
  • Teža zapakirane igrače: 0,78 km
  • Zelo priporočena igrača. Kakovostno izdelana igrača v skladu s smernicami in standardi.
  • Starost: od 2 leti dalje

Dodatne informacije

ProizvajalecSmall Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Dojenček igrača Emilia

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.